Deep Freeze Bundle komt naar Fortnite

Vandaag maakte Warner Bros. en Epic Games bekend een samenwerking te zijn aangegaan. In november zullen ze een fysieke Fortnite bundel uit gaan brengen. 

In juli 2017 kwam Fortnite uit, toch kwam het grote succes pas later. Nadat in september 2017 de Battle Royale mode als stand-alone game uitkwam komt er maar geen einde aan deze populariteit. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en komt er maar geen einde aan dit succes. Verschillende bedrijven proberen daar slim op in te spelen. Zo hebben we de afgelopen maanden verschillende merchandise van het spel voorbij zien komen.

Ook Warner Bros. Interactive Entertainment zag dit succes en is een samenwerking aangegaan met Epic Games. Deze samenwerking leidt tot de fysieke ‘Deep Freeze Bundle’. Deze bundel zal voor €25,- in de winkels komen te liggen. Voor deze €25,- krijg je een speciaal outfit, een glider, een hakbijl, een rugzak én 1000 V-Bucks. Deze V-Bucks hebben een waarde van €10,- waardoor je in feite €15,- betaald voor een paar cosmetische voorwerpen.

De Deep Freeze Bundle zal vanaf 16 november in de winkel te vinden zijn. Heb je geen zin om naar de winkel te gaan dan zal je deze bundel ook gewoon in de eShop kunnen kopen. Ook daar is hij vanaf 16 november te vinden.

Ga jij deze exclusieve bundel kopen of vind je de prijs te hoog voor wat je krijgt? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie