Release datum Arena of Valor bekend

Vanaf volgende week is deze al beschikbaar!

Arena of Valor heeft eindelijk een release datum gekregen. Na twee gesloten beta testen heeft Tencent nu eindelijk de release datum bekend gemaakt: de game staat gepland voor 25 september. Vanaf dan zal het gedownload kunnen worden via de Switch eShop.

Arena of Valor is een 5 tegen 5 battle arena spel. De gameplay doet erg denken aan populaire MOBA game League of Legends, waarin twee teams het tegen elkaar opnemen om de basis van de ander over te nemen. Arena of Valor zal daarnaast 39 speelbare personages hebben op de release, welke de eerste drie dagen allemaal gespeeld kunnen worden zonder deze eerst te hoeven vrijspelen. Daarnaast zullen er over de aankomende maanden nog verschillende andere personages verschijnen.

Hieronder kun je de trailer bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie