[DIRECT] Nieuwe Animal Crossing game komt naar de Switch

Het wachten is voorbij!

Op het einde van de Nintendo Direct zaten de kijkers allemaal in spanning of er nog groot nieuws zou komen, maar toen Tom Nook aan zijn gebruikelijke bureau zat wisten we het zeker. Een nieuwe Animal Crossing game komt in 2019 naar onze Switch! De laatste Animal Crossing  is weer even geleden, Animal Crossing : New Leaf kwam namelijk in 2013 uit en sindsdien hebben we geen nieuwe mainline game meer gehad.

Helaas moeten we nog even wachten op meer informatie van het spel, maar de aankondiging hebben we al!

Wat vind jij van deze aankondiging? Laat het ons weten in de reacties!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “[DIRECT] Nieuwe Animal Crossing game komt naar de Switch

Geef een reactie