Bekijk de Nintendo Direct terug!

Voor wie de Nintendo Direct gemist heeft of het nog een keer wil zien, kan de video hier terug vinden.

De Nintendo Direct stond in teken van aankomende Nintendo 3DS en Switch-games, waarbij de eerst genoemde na een aantal minuten al behandeld was. De Direct bracht naast nieuwe beelden van toekomstige games, ook een aantal onthullingen. Hierbij kan gedacht worden aan Luigi’s Mansion 3 en Animal Crossing, maar ook heldere uitleg over Nintendo Switch Online vormt een onderdeel van de meest recente Nintendo Direct. Je kunt de video hieronder terug vinden.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie