Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden van Nintendo Labo – Toy-Con pakket 03

Nintendo heeft een nieuwe video gedeeld met beelden van de Vehicle Kit van Nintendo Labo.

Nintendo heeft een nieuwe video gedeeld met beelden van de Vehicle Kit van Nintendo Labo.

De nieuwste Nintendo Labo kit zal binnen twee weken, op 14 september, te koop zijn voor Nintendo Switch. In de laatste video over deze kit kan je zien wat de mogelijkheden zijn voor de verschillende Toy-Con.

De drie onderdelen van Labo, bouwen, spelen en ontdekken, worden ook besproken in de video. Per Toy-Con word getoond wat je allemaal kan doen. Zo zal je met het stuur niet enkel kunnen sturen, maar ook versnellen, verschillende attributen toevoegen aan de auto en zelfs bommen gooien. Ook kan je hier je Nintendo Switch op bevestigen om alles goed te zien van dichtbij. Bij elk van de Toy-Con kan je ook het gaspedaal gebruiken om je snelheid te bepalen.

Wanneer je je Joy-Con verplaatst van de ene Toy-Con naar de andere, zal je onmiddellijk een ander voertuig krijgen. Zo komen we bij de tweede Toy-Con, de onderzeeër. Ook deze zal je niet enkel kunnen besturen, ja zal namelijk ook onder water verschillende dingen stuk kunnen maken door je propellers de andere kant op te laten gaan. In de video wordt dit allemaal duidelijk uitgelegd.

Tot slot is er nog de vliegtuigknuppel. Hiermee bestuur je een vliegtuig en kan je raketten afvuren. Je kan op elk moment wisselen tussen de verschillende Toy-Con om missies op te lossen in de game. In vergelijking met de andere Toy-Con kits, kan je hier met één kit met twee personen spelen. Zo zal een persoon de auto besturen en de andere bijvoorbeeld schieten met de vliegtuigknuppel. Hier zijn uiteraard wel meerdere Joy-Con sets voor nodig.

Verder zijn er verschillende modes in het spel, zoals een racemodus, een circuit modus en nog vele andere. Je zal je voertuigen ook kunnen versieren, niet enkel tijdens het bouwen, maar ook in het spel. Tot slot zal de auto Toy-Con ook compatibel zijn met Mario Kart 8 Deluxe.

Neem hieronder zeker eens een kijkje naar de video!

Ben jij al in het bezit van Nintendo Labo? Is deze kit misschien iets voor jou? Laat het ons zeker weten!