Fire Emblem Heroes krijgt nieuwe Brave helden in Choose Your Legends 2018

Vanaf vandaag zijn de helden op te roepen. Meer weten over hun skills? Bekijk de trailer!

Speciale varianten van de helden Hector, Ephraim, Celica en Veronica zijn vanaf nu op te roepen in Fire Emblem Heroes. Zij zullen de focus units zijn van de nieuwe banner: Arrival of the Brave. Allemaal dragen zij speciale kleding, evenals bijzondere wapens. Noemenswaardig is het feit dat het mogelijk is om 1 van de 4 helden gratis op te roepen. Je mag dus gewoon een held uitkiezen! Wie van de helden kies jij?

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Fire Emblem Heroes krijgt nieuwe Brave helden in Choose Your Legends 2018

Geef een reactie