Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Ever Oasis voor de Nintendo 3DS (verlopen)

Maak kans op deze onlangs verschenen RPG voor de Nintendo 3DS. 

Maak kans op deze onlangs verschenen RPG voor de Nintendo 3DS.

Daily Nintendo heeft regelmatig leuke prijsvragen voor jullie in petto en deze zomer vergeten we ook de Nintendo 3DS- bezitters niet. Je maakt nu namelijk kans op Ever Oasis voor de Nintendo 3DS. Dit is het perfecte avontuur voor fans van RPG-spellen. We verloten een fysiek exemplaar onder alle deelnemers. Om mee te doen Reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- dan wel nieuwsbericht op DN.

Meedoen kan tot en met 18 augustus. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het eventueel niet aankomen van prijzen per post.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adresgegevens door te geven. Deze informatie wordt na versturen direct weer verwijderd en zal niet met derden worden gedeeld. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot.