Paladins vanaf nu beschikbaar voor de Switch

En dit keer helemaal gratis!

Paladins kwam in Juni al naar de Switch, maar helaas was deze release alleen voor de mensen die de Founders Pack hadden gekocht. Maar wees niet getreurd, want Paladins is vanaf vandaag volledig free-to-play op de Switch.

Je hoeft dus niet meer tientallen euro’s neer te leggen om van deze fantasy team-based shooter te genieten. Als je van plan bent om Paladins te downloaden let dan op de grootte van het spel, het spel heeft namelijk 6,1 GB ruimte nodig op je Switch.

Nog niet bekend met Paladins? bekijk de trailer voor de game hieronder!

Ga jij Paladins downloaden voor op je Switch? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Paladins vanaf nu beschikbaar voor de Switch

  • 26/07/2018 om 11:07
    Permalink

    Ziet er leuk uit, voor nu laat ik hem voor bij gaan, ben nog druk bezig met Skyrim en heb nog 3 Switch games liggen waar ik aan moet beginnen, laat staan die andere 200+ games (PS3, PS4, Xbox One, Wii, Wii U en Retro) die ik nog moet spelen 😀

Geef een reactie