Did You Know Gaming neemt Super Mario Odyssey onder de loep

Reis mee door de gekste en grappigste feitjes van Super Mario Odyssey!

De mannen van Did You Know Gaming hebben een nieuwe video online gezet. Dit keer is het de beurt aan Super Mario Odyssey. In de video horen we allemaal leuke weetjes over het grote avontuur van Mario en Cappy. Wist jij bijvoorbeeld dat HD-rumble aan de Switch was toegevoegd zodat Mario-producer Yoshiaki Koizumi het kon gebruiken in Super Mario Odyssey? Voor nog meer feitjes kun je de video hieronder bekijken.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Did You Know Gaming neemt Super Mario Odyssey onder de loep

Geef een reactie