Nintendo blijft Nintendo Labo ondersteunen

De game heeft nog veel te bieden, aldus Nintendo. 

Hoewel Nintendo Labo misschien niet hetzelfde bombastische effect had als sommige andere Switch games wil niet zeggen dat Nintendo het meteen opgeeft. In een interview sprak The Verge met Nintendo of Amerika president Reggie Fils-Aime, die aangaf dat Labo het soort game is dat langzaam maar langdurig blijft verkopen. Ook gaf hij aan dat Labo gewoon support zal blijven krijgen de aankomende jaren.  Hieronder zijn volledige woorden:

“Labo is the type of game, much like Brain Age for the Nintendo DS, much like Wii Fit, it’s a game that’s going to sell for a very long time at a very steady pace. Which is a different curve than a traditional video game. And so from that standpoint, our focus is on how we can continue to support it, how we continue to help consumers understand the proposition. There’s a lot of activity happening with Labo around the summer, especially as kids are out of school, we think it’s a prime opportunity. Labo is off to a strong start and in our view is going to continue to get a lot of support.”

Nintendo’s Shinya Takahashi had ook iets te zeggen over Labo en gaf aan dat het iets “anders” representeert dan de gewone norm. Hij gaf aan Nintendo op deze manier probeert uit te reiken naar mensen die misschien nog helemaal niet bekend zijn met games.

“We want to get to a demographic that’s not traditionally reached by games at all. I think the case with Nintendo Labo right now is that there are some people who know about it, and quite a lot of potential still for us to explore. The people who are aware of Nintendo Labo right now I think are still in the circle of Nintendo fans and game fans in general. We’re really interested in how we can go beyond that, to people who aren’t really in the loop of game news.”

“We have to find ways to create those opportunities [for people to see and touch Labo]. That’s something that happens in a very close, one-by-one process.”

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Nintendo blijft Nintendo Labo ondersteunen

Geef een reactie