Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Motion controls zijn verplicht in Pokémon Let’s Go

Pokémon Let's Go
The Pokémon Company heeft onthult dat Pokémon Let's Go een verplicht motion control systeem heeft voor het vangen van Pokémon.

The Pokémon Company heeft onthult dat Pokémon Let’s Go een verplicht motion control systeem heeft voor het vangen van Pokémon.

Veel is er nog niet bekend over de Pokémon Let’s Go, Eevee en Let’s Go, Pikachu games. Er zijn echter nog enkele onzekerheden over de manier waarop je Pokémon vangt. In de trailer was te zien dat je met behulp van motion controls de Pokémon kon vangen door een beweging te maken met de Joy-Con.

Het gebruik van motion controls is verplicht in zowel handheld- als tv-modus. Als je in handheld-modus de Pokémon wilt vangen zal je alsnog met de handheld zelf moeten bewegen om te richten. Deze manier van vangen is anders dan dat we gewend zijn van Pokémon GO, omdat de Switch toch een stuk zwaarder is dan je smartphone. Je maakt ook geen gebruik van het touchscreen van de Switch, maar je drukt op een knopje om de Poké Ball te gooien.

Vind jij het jammer dat motion controls in Pokémon Let’s Go verplicht zijn? Laat het ons weten in de reacties!

Bron