Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Crash Bandicoot krijgt eigen controller

Deze bedrade controller komt gelijktijdig met de game uit

Aan het einde van deze maand verschijnt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy voor de Nintendo Switch. In Amerika is nu ook een controller verschenen. Deze controller verschijnt gelijk met de game op 29 juni. 

Een jaar geleden verscheen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy voor de PlayStation 4. Aan het einde van deze maand komt hij ook naar de PC, Xbox One en natuurlijk de Nintendo Switch. In deze remaster kan je de eerste drie Crash Bandicoot spellen spelen. Deze spellen verschenen oorspronkelijk alleen op de PlayStation. Het zal voor het eerst zijn dat je deze spellen officieel op een niet PlayStation console kan spelen.

Veel mensen wachten dan ook vol spanning op deze games. Om de release nog extra leuk te maken is er nu ook een nieuwe controller getoond die gelijktijdig met de game uitgebracht wordt. Het gaat hierbij om een bedrade controller die officieel gelicenseerd is voor de Nintendo Switch. Zo zitten er de “+” en “-” knoppen ook en is er ook ruimte gemaakt voor een home- en opnameknop.

De controller is grotendeels zwart met daarop grijze logo’s van het spel. Ook is er een metallic blauwe d-pad op de controller te vinden. Crash Bandicoot zelf mag ook niet ontbreken, hij staat, ook het in blauw, rechts op de controller afgebeeld. Tot nu toe is de controller alleen aangekondigd voor Amerika, daar krijg hij een prijskaartje van 25 dollar.