Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daroach officieel onthuld als nieuwe Dream Friend voor Kirby Star Allies

De leider van de Squeak Squad maakt zijn speelbare debuut. 

De leider van de Squeak Squad maakt zijn speelbare debuut. 

Nintendo en HAL Laboratory hebben vorige week aangekondigd dat de volgende gratis update voor Kirby Star Allies gepland is voor deze zomer. De twee partijen beginnen langzaam maar zeker de inhoud van de volgende update bekend te maken.

Zoals we eigenlijk al wisten, zijn er nieuwe Dream Friends op komst. Het officiële Japanse Twitteraccount van Kirby heeft vandaag de eerste nieuwe metgezel onthuld. Deze nieuwkomer is niemand minder dan Daroach! Daroach was de antagonist in Kirby: Mouse Attack en maakte ook een verschijning in Kirby Mass Attack. Daroach was een van de personages genoemd in de recente datamine-lek voor Kirby Star Allies. Het is nu steeds waarschijnlijker dat de andere gelekte Dream Friends ook zullen volgen.