Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Death Road To Canada uitgesteld wegens aanslag Toronto

Met de gebeurtenissen van afgelopen nacht in Toronto, Canada, vonden de makers van Death Road to Canada het ongepast om dit spel nu uit te brengen. Een nieuwe releasedatum moet nog bekendgemaakt worden.

Afgelopen nacht reed er een man met een bestelwagen verschillende voetgangers aan in Toronto, een stad in Canada. De makers van Death Road To Canada vonden het ongepast om een spel met deze titel zo kort na deze gebeurtenissen in Canada uit te brengen en hebben het voorlopig uitgesteld. 

Death Road To Canada stond gepland voor een release op 25 april. Het spel zou dan uitkomen voor de Nintendo Switch, PlayStation en Xbox. Door de recente gebeurtenissen heeft de ontwikkelaar aangegeven het ongepast te vinden om het spel nu uit te brengen. Wanneer het spel wel verschijnt is nog niet bekend. Ukiyo Publishing laat weten hier op een later moment op terug te komen. Ook is de media gevraagd om nog geen reviews of gameplay beelden uit te brengen van dit spel.

Naast deze mededeling heeft Ukiyo Publishing hun condoleances gedeeld met de slachtoffers, nabestaanden en alle andere betrokkenen van deze verschrikkelijk aanslag.

Zodra we meer informatie hebben over Death Road To Canada, zoals een nieuwe releasedatum, zullen we dit natuurlijk laten weten.