Battlezone: Gold Edition komt naar de Switch

Dit heeft Rebellion bekend  gemaakt!

Het is de bedoeling dat de game deze zomer nog zal verschijnen in de eShop voor de Nintendo Switch, echter dit is nog hier helemaal zeker omdat men nog bezig is met de ontwikkeling van de actie game.

Je neem in Battlezone: Gold Edition plaats in de cockpit van de sterkste tank van het universum. Hierin strijd je tegen het vergaan van de aarde! In de campaign-mode kun je spelen met maximaal spelers. Hieronder kun je de trailer van de game bekijken:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Battlezone: Gold Edition komt naar de Switch

Geef een reactie