Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nu in de eShop: ARMS Global Testpunch

Ben je nog niet bekend met dit spel? Dan is dit je kans!

Eerder schreven we al op Daily Nintendo dat er een Global Testpunch aan zat te komen. De benodigde software hiervoor is nu te downloaden. 

Vanaf vandaag is de ARMS Global Testpunch software te downloaden uit de Nintendo eShop. Deze software is 1.4GB groot en heb je nodig om komend weekend mee te kunnen doen aan de Global Testpunch. De software is gratis te downloaden.

De ARMS Global Testpunch is een mooie manier om dit spel te leren kennen. Voorafgaand aan de release van dit spel was er een aantal keer een Global Testpunch waarbij spelers konden wennen aan de game. Het is vergelijkbaar met de Global Testfire van Splatoon. Spelers kunnen voor een korte periode het spel gratis proberen, een soort demo dus. Niet alle opties zullen beschikbaar zijn tijdens de Global Testpunch, waarschijnlijk kan je alleen maar simpele gevechten houden en ook maar met een beperkt aantal personages.

Eerdere Global Testpunches duurde steeds maar enkele uren. Deze keer zal het drie dagen lang te spelen zijn. Vanaf 31 maart kan je aan de slag. Om zes uur ’s ochtends gaan de servers open en kan je naar hartelust spelen. Exact drie dagen later, op 3 april zullen de servers weer dicht gaan. Deze Global Testpunch valt dus precies in het paasweekend. Met het slechte weer dat op komst is heb je een mooi excuus om een weekend lang los te gaan met dit spel.

Ben je vanwege deze Global Testpunch enthousiast geraakt, dan is het misschien verstandig om het spel digitaal aan te schaffen. Tot 5 april kost dit spel digitaal namelijk geen €59,99 maar slechts €39,99. Eerst gratis proberen en daarna goedkoop kopen dus!