Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tennis World Tour komt op 22 mei naar Nintendo Switch

Een maand voordat Mario Tennis Aces naar de Switch komt zien we ook een andere tennisgame op de Switch. Tennis World Tour probeert het tennissen een stuk realistischer naar de Switch te brengen.

Waar elke Nintendo fan met een passie voor tennis uitkijkt naar Mario Tennis Aces die uitkomt in in juni, kunnen zij een maand eerder ook al aan de slag. Dan verschijnt Tennis World Tour voor zowel de Switch als de Playstation 4, Xbox One en PC.

Het spel zal meer dan 30 bekende tennisspelers bevatten. Kies een van deze spelers uit om vervolgens een carrière te beginnen en jezelf omhoog te werken in de tenniswereld. Op die manier probeer je uiteindelijk de top te bereiken.

De laatste keer dat er een grote, realistische tennisgame van een bekende franchise uitkwam is alweer een tijd geleden. In 2011 kwam het spel Top Spin 4 uit, dat was nog in het Nintendo Wii tijdperk. Leuk detail, een aantal medewerkers die aan Top Spin 4 werkte hebben nu ook hun bijdrage geleverd aan Tennis World Tour.

Bekijk hieronder een zeven minuut durend filmpje met gameplay beelden van het spel Tennis World Tour.