Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo domineert Amazon gaminglijsten

Nintendo heeft een enorm goed jaar achter de rug en dat is te merken aan alles, ook de best verkochte games op Amazon zijn erg Nintendo gericht.

Na een paar zwaar teleurstellende jaren met de Wii U, heeft The Big N met de Switch een gat in de markt geslagen. De games die erop zijn verschenen krijgen stuk voor stuk hoge cijfers, de ene na de andere ontwikkelaar en retailer spreekt hun bewondering voor de console uit en verder verkoopt het apparaat als een malle. Dit is ook weer te merken aan de best verkochte games op Amazon dit jaar.

Van de top tien best verkochte games op amazon.com zijn er namelijk zeven van Nintendo. De enige andere games die de top tien hebben behaald zijn Horizon Zero Dawn en de PS4 en Xbox One versies van COD WWII. Tevens is de Switch de best verkochte gaming hardware bij de warengigant.

  1. Super Mario Odyssey
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
  4. Horizon Zero Dawn
  5. Call of Duty: WWII (PS4)
  6. Call of Duty: WWII (Xbox One)
  7. Splatoon 2
  8. Pokemon Ultra Sun
  9. Pokemon Ultra Moon
  10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)