Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[LIVE] The Game Awards 2017 8 december 2:30

Volg hier live de presentatie van The Game Awards 2017.

The Game Awards is terug en voor het vierde jaar op rij presenteert Geoff Keighley de grootste game awards show ter wereld. Dit jaar wordt het volgens de presentator grootser dan ooit met een speciaal Game Awards-orkest, optredens, World Premieres en natuurlijk de prijzen. Vele bekende personen zullen aanwezig zijn, zoals Hideo Kojima en Reggie Fils-Aime.

Het is nagenoeg zeker dat Nintendo ook weer flink aanwezig zal zijn op het evenement. Naast dat ze dit jaar ongelooflijk veel nominaties hebben in verschillende categorieën, heeft Nintendo eigenlijk altijd wel een flink aandeel gehad in de show. Zo had in 2014 Imagine Dragons een optreden samen met Koji Kondo en toonde Nintendo twee keer nieuwe beelden van Breath of the Wild. Mocht je benieuwd zijn waarin Nintendo genomineerd is en met welke games, dan kan je dat hier zien.

Volg hieronder live de presentatie: