Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo deelt haar plannen voor Firstlook

Firstlook: Games, games en nog meer games.

Nintendo heeft zojuist haar plannen bekend gemaakt voor Firstlook. Tijdens het game-evenement op 7 en 8 oktober zijn Super Mario Odyssey, Fifa 18 en NBA 2K18 voor de Nintendo Switch speelbaar. Voor 3DS zijn Metroid: Samus Returns en Mario + Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen uit te proberen.

Tijdens Firstlook zijn er ook een aantal toernooien. Op beide dagen is er een Mario Kart 8 Deluxe-toernooi en een Splatoon 2-toernooi. Het ARMS-toernooi is alleen op zaterdag en het Pokkén Tournament DX alleen op zondag.

Daarnaast kunnen fans ook hun Marshadow Pokémon-code ophalen. Marshadow heeft een speciale move: Spectral Thief. De codes zijn beschikbaar bij de Nintendo-stand, maar wees er snel bij, want op=op.

Firstlook Festival bestaat dit jaar tien jaar. Het jaarlijkse game-evenement vindt plaats op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.