Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

EA wil veel meer games naar Switch brengen als FIFA 18 het goed doet

Wanneer FIFA 18 op de Switch het goed gaat doen, kunnen we veel meer ondersteuning van EA verwachten op de Switch.

Wanneer FIFA 18 op de Switch het goed gaat doen, kunnen we veel meer ondersteuning van EA verwachten op de Switch.

Volgende maand brengt Electronic Arts FIFA 18 naar de Switch. De game, waarvan de eerste indrukken over het algemeen positief zijn, is vooralsnog het enige spel dat de uitgever/ontwikkelaar naar Nintendo’s nieuwste console brengt. Executive vice president Patrick Söderlund sprak tegenover EDGE over de ondersteuning van de Nintendo Switch. Daaruit blijkt dat wanneer FIFA,  en wellicht enkele andere titels, het goed gaan doen, EA zoveel mogelijk games naar de Switch wil brengen. Söderlund tegenover EDGE:

“it”s about supporting the platform, building technology for the platform, testing it out with big things like FIFA – and maybe a couple of others, we’ll see – and if they go well, I see no reason why we shouldn’t have as much of our portfolio on that platform as possible.”