Amazon lekt releasedatum LEGO Worlds?

Begin september moet LEGO Worlds verschijnen, aldus de Spaanse versie van Amazon.

LEGO Worlds laat spelers figuren en werelden maken met behulp van LEGO-stenen. Dit kan leiden tot karakteristieke gebouwen en thema’s die je wellicht zelf in je slaapkamer hebt gebouwd. Vervolgens kunnen de bouwwerken net zo makkelijk kapot gemaakt worden, waardoor de overeenkomsten met Minecraft snel gemaakt kunnen worden. Voor wie geïnteresseerd is in deze titel kan volgens Amazon de volgende datum noteren. LEGO Worlds zou volgens de webshop 8 september moeten verschijnen voor de Nintendo Switch. Echter, dit is pas zeker zodra dit bevestigd is door de uitgever.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

7 gedachten over “Amazon lekt releasedatum LEGO Worlds?

Geef een reactie