My Nintendo Europa stelt The Legend of Zelda 30th Anniversary-items beschikbaar

Dit jaar is de 30e verjaardag van The Legend of Zelda en dit zal door Nintendo gevierd worden. De grootste gebeurtenis rondom Zelda is natuurlijk de nieuwe titel Breath of the Wild, welke op 3 maart zal verschijnen.

Nintendo heeft echter ook een aantal 3DS-items vrijgegeven op de Europese pagina van My Nintendo. Net zoals bij Club Nintendo in het verleden kun je punten sparen en hiermee kun je leuke Nintendo-gerelateerde dingen aanschaffen.

Nu zijn er een viertal Nintendo 3DS-items toegevoegd aan de Europese My Nintendo-catalogus. Voor 300 platina punten kun je een thema downloaden speciaal voor de 30e verjaardag van Zelda. Daarnaast zijn er 3 video’s te verkrijgen, voor 100 platina punten per stuk, waarbij een orkest bekende soundtracks uit de series speelt.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

3 gedachten over “My Nintendo Europa stelt The Legend of Zelda 30th Anniversary-items beschikbaar

Geef een reactie