Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Nintendo Europa stelt The Legend of Zelda 30th Anniversary-items beschikbaar

My Nintendo heeft een aantal 3DS-items vrijgegeven op de Europese pagina van My Nintendo, deze kun je met je platina punten aanschaffen en staan speciaal in het teken van de 30e verjaardag van Zelda.

Dit jaar is de 30e verjaardag van The Legend of Zelda en dit zal door Nintendo gevierd worden. De grootste gebeurtenis rondom Zelda is natuurlijk de nieuwe titel Breath of the Wild, welke op 3 maart zal verschijnen.

Nintendo heeft echter ook een aantal 3DS-items vrijgegeven op de Europese pagina van My Nintendo. Net zoals bij Club Nintendo in het verleden kun je punten sparen en hiermee kun je leuke Nintendo-gerelateerde dingen aanschaffen.

Nu zijn er een viertal Nintendo 3DS-items toegevoegd aan de Europese My Nintendo-catalogus. Voor 300 platina punten kun je een thema downloaden speciaal voor de 30e verjaardag van Zelda. Daarnaast zijn er 3 video’s te verkrijgen, voor 100 platina punten per stuk, waarbij een orkest bekende soundtracks uit de series speelt.