Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tips & Tricks voor Azure Striker Gunvolt 2

Hoewel we nog een paar dagen moeten wachten op de fysieke versie, is Azure Striker Gunvolt 2 sinds gisteren wel al te downloaden in de E-Shop. Om de release te vieren is er een speciale video vrijgegeven met tips en tricks.

Hoewel we nog een paar dagen moeten wachten op de fysieke versie, is Azure Striker Gunvolt 2 sinds gisteren wel al te downloaden in de eShop. Om de release te vieren heeft Inti Creates een speciale video vrijgegeven met tips en tricks voor de game, die je hier kunt bekijken.

Azure Striker Gunvolt 2 is een side scrolling platformer waarvan de gameplay nog het meest doet denken aan Megaman. De game is een direct vervolg op het eerste deel en zal ook met het origineel als een bundel worden aangeboden, Azure Striker Gunvolt: Striker Pack genaamd. Beide kunnen sinds gisteren in de eShop gedownload worden. Oorspronkelijk zou de fysieke versie ook vanaf 29 september beschikbaar zijn, maar deze is door vertraging verschoven naar 4 oktober.

Voor diegene die van plan zijn om de game te halen heeft Inti Creates een video gemaakt met een aantal handige tips en tricks. Bekijk hem hieronder.