Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Infinity prijsvraag

Wil jij Disney Infinity-prijzen winnen? Eind deze maand komt Disney Infinity 3.0 alweer uit voor onder andere de Wii U. Met dat spel zijn echter ook de figuren van 2.0 te gebruiken en wij geven er een aantal weg.

In samenwerking met Disney mogen wij drie figuren weggeven. Dit doen we door op site pagina’s drie verschillende afbeeldingen te verstoppen. Eentje van Guardians of the Galaxy, eentje van Marvel Super Heroes en eentje van Mickey Mouse. Wil jij deze Disney figuren hebben?

Als je er een van vindt moet je de link van de desbetreffende pagina kopiëren en mailen naar info@dailynintendo.nl. Vergeet hierin niet je adresgegevens te zetten zodat we weten waar de prijs heen moet.

Je kan voor elke figuur meedoen. Je maakt dus driemaal kans op een prijs.

De prijsvraag loopt tot 23 augustus.

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoorden per mail naar info@dailynintendo.nl. Vermeld ook je eigen e-mail adres. Per persoon per prijs mag er één keer worden meegedaan. Winnaars krijgen na de uitslag zo snel mogelijk hun prijs opgestuurd.