Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Game Boy geinspireerde smartphone: de Smart Boy

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Nintendo ooit een eigen smartphone uitbrengt. Deden ze dat wel, dan zou die er uit kunnen zien als onderstaande ‘Smart Boy’. 

Het is geen aankondiging van een nieuw stuk hardware en ook geen gelekte screens van een mogelijke Nitnendo-handheld. Concept artist Pierre Cerveau maakte geheel zelf bedacht een concept van een op de Game Boy geinspireerde smartphone: de Smart Boy. En ook al gaan we in de toekomst nooit met onderstaand apparaatje gamen, leuk bedacht en knap ontworpen is het wel. Door een Game Bat controller aan de smartphone te koppelen zou je zelfs traditionele controls hebben. Meer afbeeldingen en informatie over dit bedachte concept vind je hier.

smart_boy_1