Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Infinity 3.0 komt eind augustus

De releasedatum voor de aankomende game Disney Infinity 3.0 is bekend gemaakt.

Vanaf 28 augustus zal Disney Infinity 3.0 hier namelijk in de winkels komen te liggen. De game ondersteunt ook figuurtjes, net als Amiibo en Skylanders. Disney Infinity 3.0: Play Without Limits (volledige titel) komt uit op PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, Wii U, pc, iOS en Android en komt met een ‘Twilight of the Republic’-speelset die draait om Anakin Skywalker en Ahsoka. Ook worden er los figurines van Obi-Wan Kenobi, Yoda en Darth Maul verkocht. Alle figuurtjes bij Disney Infinity 1.0 en 2.0 zullen ook gewoon gebruikt kunnen worden in de nieuwe game. Disney Interactive heeft bovendien ook aangegeven later nieuwe figuren voor Disney Infinity aan te zullen kondigen . De game krijgt twee Toy Box-expansies in de vorm van Toy Box Takeover en Toy Box Speedway. Ga jij Disney Infinity 3.0 in huis halen?