Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie nieuwe New Nintendo 3DS-bundels aangekondigd

Nintendo komt met drie nieuwe New Nintendo 3DS-bundels.

Voor iedereen die (nog) geen New Nintendo 3DS heeft, heeft Nintendo drie nieuwe bundels geïntroduceerd. Het gaat hier om een bundel van Monster Hunter 4 Ultimate, Pokémon Alpha Sapphire en Xenoblade Chronicles 3D. Dit maakte Nintendo via haar social media kanalen bekend.

Het gaat hier om bundels waarbij je een download-variant van de game zult krijgen. Alleen de Xenoblade Chronicles 3D-bundel vormt hierop een uitzondering, deze game zul je als retailvariant ontvangen. Bij elke bundel zit een coverplate voor de New Nintendo 3DS, waardoor je je Nintendo 3DS kunt aankleden naar het thema van die bundel. De bundels zullen vanaf 26 juni in de winkel liggen. Vooralsnog heeft Nintendo nog geen prijzen voor de bundels bekend gemaakt.

Hieronder vind je de Tweet van Nintendo: