Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo werkt aan patch voor de Mewtwo problemen

Gisteren is er een grote update verschenen voor Super Smash Bros. for Wii U en 3DS. Deze update heeft kostuums voor Mii karakters en Mewtwo toegevoegd. Veel gebruikers hebben al glitches ontdekt. Nintendo werkt aan een oplossing.

Gisteren was het zover eigenaars van de 3DS en Wii U versie ontvingen een code voor Mewtwo en konden dit karakter gebruiken.  Hiervoor moest echter wel eerst je spel worden geupdate.  Elke Smash Bros. eigenaar ontving de update en deze update bracht ook de nodige problemen met zich mee.

Vooral de 3DS versie is getroffen. De game denkt dat je de game gehackt hebt als je met Mewtwo speelt in de volgende onderdelen:

Nintendo 3DS

  • Classic
  • All-Star
  • Stadium
  • Trophy Rush
  • Smash Run

Alle modi lopen gevaar in de 3DS versie door het online ranking systeem, GSP. De Wii U versie heeft ook probleme, voornamelijk in 10- Man Smash.

De problemen lopen nog al uit een. Bij sommige gebruikers raakt hun gamedata corrupt en  de ander speler krijgt een ban. Nintendo heeft aangegeven dat ze bezig zijn met een patch om deze problemen op te lossen.

Naast deze problemen heeft een gamer een andere glitch ontdekt. Als je een Mii kiest die niet op je systeem gemaakt is,  daarna uit het scherm gaat,  Mewtwo selecteert en dan Random bij het aangepaste vechtersmenu, krijg je een bijnzondere versie van Mewtwo. Mewtwo kan dan alle aanvallen van de Mii vechter uitvoeren. Dit zorgt vaak voor een  crash, maar soms zijn de aanvallen erg effectief. Nintendo heeft niet aangegeven dat deze glitch ook wordt verholpen.

De Mii-Mewtwo glitch is hieronder te zien:

Heb jij al problemen ondervonden?