Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bayonetta 2 beoordeeld door Famitsu

Bayonetta 2 verschijnt 24 oktober in ons kikkerlandje, maar in Japan mogen zij al 20 september aan de slag. Naast een hoop commercie van deze titel, rijzen ook de reviews de pan uit. En deze beloven veel goeds!

2646714-wiiu_bayonetta2_illustration02Bayonetta 2 verschijnt 24 oktober in ons kikkerlandje, maar in Japan mogen zij al 20 september aan de slag. Naast een hoop commercie van deze titel, rijzen ook de reviews de pan uit. En deze beloven veel goeds!

Hoewel de tekstuele ondersteuning jullie schuldig blijven, beloven de eindcijfers een prachtige najaarstitel. Famitsu heeft Bayonetta 2 beoordeeld met vier cijfers. De vier cijfers zijn afkomstig van vier redacteuren. Ben je al benieuwd?

De vier eindcijfers voor Bayonetta 2 zijn als volgt: 10 / 9 / 10/ 9. Daarmee kent de titel een gemiddelde van 9.5. En dat is niet mis!

Bayonetta 2 verschijnt in verschillende uitvoeringen, waaronder een zeer gelimiteerde editie. Deze kent naast een prachtig omhulsel, een artbook en Bayonetta en Bayonetta 2. Ga jij Bayonetta 2 in huis halen? Laat ons weten welke editie jij hebt besteld!