Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Free Record Shop opnieuw failliet

Heel wat jaren was de Free Record Shop een begrip in Nederland. Vorig jaar ging de Free Record Shop echter failliet. Gelukkig konden een deel van de Nederlandse winkels open blijven dankzij een doorstart. Ook dat heeft echter niet mogen helpen.

frsMisschien kocht je er vroeger wel eens of altijd je games? Heel wat jaren was de Free Record Shop een begrip in Nederland. Vorig jaar ging de Free Record Shop echter failliet. Gelukkig konden een deel van de Nederlandse winkels open blijven dankzij een doorstart. Ook dat heeft echter niet mogen helpen.

Inmiddels is ook de ‘doorgestarte’ Free Record Shop failliet gegaan. Hierdoor moeten ook de overgebleven 36 winkels hun deuren sluiten. Het moederbedrijf achter Free Record Shop, Fresh Entertainment Nederland BV, is dinsdag failliet verklaard. Het ging alleen nog op de winkels in Nederland. De winkels in Belgie sloten eerder al hun deuren. Ook de website (welke onderdeel van ECI was) ging onlangs offline.  Volgens de eigenaar van Free Record Shop is er inmiddels nog maar weinig vraag naar fysieke entertainmentproducten. De FRS wilde zich na de doorstart onder andere gaan richten op het op- en verkopen van goedkopere games.