Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Latios en Latias mega’s komen tot leven in Pokémon

Een flinke tijd geleden lekte er het nieuws dat in de code van Pokémon X en Pokémon Y nog Mega vormen zaten die we tot nu toe niet in-game echt konden waarnemen: Latios en Latias. Nu hebben we bewegende beelden en meer info.

latiosEen flinke tijd geleden lekte er het nieuws dat in de code van Pokémon X en Pokémon Y nog Mega vormen zaten die we tot nu toe niet in-game echt konden waarnemen: Latios en Latias. Toentertijd konden we wel screenshots tonen, maar daar het gemakkelijk is om screenshots te vervalsen, moest dat nieuws toch met een korreltje zout worden genomen. Nu hebben we echter na een flinke tijd bewegende beelden van deze legendarische Pokémon en hun Mega-form. In een Youtube-video zien we hoe een Shiny Latios transformeert tot een ware Mega Pokémon. Tevens weten we nu dat de Mega Stones (voorlopig) niet kunnen worden geruild met andere Pokémon-spelers. Het is niet mogelijk om ze voor iedereen te hacken.

Eerder bleek de Pokémon Dancie, welke ook al werd aangetroffen, ook door de Pokémon Company aangekondigd. De kans is dan ook groot dat we in de toekomst meer te horen zullen krijgen betreft deze Mega Evoluties. Wanneer er meer bekend is rondom deze mega’s, dan lees je het op Daily Nintendo.

Hoop jij dat The Pokémon Company snel wat bekend maakt over deze Mega’s?