Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo-wii.blieb traag?

Momenteel kan het voorkomen dat nintendo-wii.blieb trager is dan normaal. In de loop van deze week verwachten wij het probleem gelukkig weer te hebben opgelost. Al het laatste Wii nieuws zal natuurlijk wel gewoon te vinden zijn op nintendo-wii.blieb.nl. Mocht jij ook last hebben van een tragere nintendo-wii.blieb lees dan even verder.

 

Waarom is nintendo-wii.blieb momenteel soms trager dan normaal?

Door de grote groei die de website maakt komen er veel meer bezoekers. Hierdoor heeft de server het momenteel zwaarder dan normaal. Met behulp van een extra server verwachten wij dit probleem in de loop van deze week gelukkig wel op te lossen.

 

Nintendo-wii.blieb is trager. Wat kan ik doen?

Je kan de website ten alle tijden vernieuwen. Het kan goed mogelijk zijn dat de website het dan wel weer doet. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken we je het op een later tijdstip nog een keer te proberen. Ons excuses voor het ongemak.

 

Is de website continu slecht bereikbaar?

Nee. Vooral in de drukke tijden kan de website moeilijker bereikbaar zijn. Je kan het op een later tijdstip nog een keer proberen.