Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht.

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

Pokémon GO

Vincent
Gespeeld: Paper Mario Sticker Star, Pokémon GO en Metroid Prime: Blast Ball
Gekocht: –

De afgelopen week heeft wederom in teken gestaan van Pokémon GO. Hoewel het minder intensief is verlopen als de eerste week dat te wijten is aan een volledige werkweek, heb ik toch weer een aantal Pokémon gevangen. Helaas werd het speelplezier bederft doordat regelmatig de servers overbelast raakte, maar daardoor kon ik weer tijd besteden aan Paper Mario: Sticker Star.

Maar de grootste verrassing is Metroid Prime: Blast Ball. Hoewel ik zeer sceptisch ben naar Federation Force, weet Blast Ball mij te overtuigen. De gameplay is leuk uitgedacht en de controls werken boven verwachting goed. Dit geldt ook voor de online multiplayerstand dat geen lag kent. In ieder geval zal ik mijn bevindingen delen in een review, maar het is zeker een aanrader om gratis te downloaden uit de eShop van de Nintendo 3DS.

paper mario

Randy
Gespeeld: Paper Mario: Sticker Star, Pokémon GO, Mario Kart 8
Gekocht: geen

Momenteel vermaak ik me vooral in de avonden nog met korte sessies van Paper Mario: Sticker Star en heb ik onderweg naar onder andere mijn werk ook de nodige keren Pokémon GO gespeeld. Na afgelopen zondag Mario Kart 7 met DN te hebben gespeeld ging ook die titel de dagen erna nog wel eens aan!

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!