Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bizar: gamer ontdekt lijk tijdens spelen van Pokémon GO

Op zoek gaan naar Pokémon in de nieuwe game Pokémon GO zou juist erg leuk moeten zijn. De 19-jarige Shayla Wiggins ontdekte echter wel iets heel gruwelijks.

Op zoek gaan naar Pokémon in de nieuwe game Pokémon GO zou juist erg leuk moeten zijn. De 19-jarige Shayla Wiggins ontdekte echter wel iets heel gruwelijks.

Toen de 19-jarige Shayla Wiggins de nieuwe Pokémon-game aan het spelen was, vond ze een lichaam drijvend in de rivie. Aanvankelijk dacht zij een beest te zien in het water, maar dat bleek niet het geval; het bleek een drijvend lichaam van een overleden persoon. Na het realiseren van wat er gebeurde, belde Shayla de politie, die snel arriveerde. Detectives hebben aangegeven dat het lijk er waarschijnlijk minder dan 24 uur dreef. Shayla liet aan Kotaku weten de Pokémon niet te hebben gevangen. De 19-jarige Shayla Wiggins over het bellen met de politie en haar angst:

“[The police] didn’t really know what [Pokemon Go] was. They’re were just like ‘okay.’ I was like, extremely scared, I didn’t know what to do…I was shaking and crying.”