Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Treecks van Veluwe

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 275)
 • Auteur
  Berichten
 • #233233

  Gespeeld:

  Super Mario Bros. 35
  Mijn doel is om voor het spel 31 maart verdwijnt ten minste level 1⭐⭐ te halen. Ik was bang dat ik dat niet zou halen met maar één ronde per dag, maar ik ben nu level 98⭐ dus ik denk dat dat wel goed zit. Dit spel gaat maar niet vervelen. Zonde dat het verdwijnt…

  Xenoblade Chronicles 2
  Ik het spel al een tijdje liggen, maar ik was er nog niet aan toe te komen om het te spelen. Ik heb eigenlijk geen tijd voor lange JRPG’s, maar deze wilde ik toch nog wel proberen. En de recente SSBU DLC heeft mij min of meer geïnspireerd om er toch eindelijk aan te beginnen. Ik ben benieuwd, ik heb nog te weinig gespeeld om er nu al echt een oordeel over te geven.

  Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  Ik wilde het spel voor de volle 100% uitspelen. Dat betekent alle levels met alle personages voltooien voor de laatste stempels. Dat was een hele zit, maar wel leuk. Op een gegeven moment kende ik de levels zo goed dat ik ze ging speedrunnen 🤣. Als iemand nog hulp nodig heeft bij het voltooien van levels met bepaalde personages kunnen we online afspreken. Zelfs als je met multiplayer een level uitspeelt met verschillende personages telt het mee ben ik achter gekomen.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #233019

  Wat een dom spel is dit. Ik besluit bij deze dat het bunkerspel over is, hier hebben we niks aan. Dus de eigenaar van de bunker dient deze direct te verlaten…

  Mijn bunker.

  😋😛

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232856

  Met Skyrim ben ik het wel eens. Die kwam op de Switch niet zo heel goed uit de verf. Dat hij grafisch wat achter liep kon ik wel doorheen kijken omdat het natuurlijk een spel uit 2011 is oorspronkelijk. En ik speel vrijwel nooit handheld op mijn Switch en mijn tv is vrij groot dus ik had geen problemen met een klein scherm. Maar bij mij liep het spel wel heel vaak vast. Ik moest echt ontelbaar veel keren stukken overspelen omdat er weer “een fout was opgetreden” en de software moest worden afgesloten. En het spel zat ook vol met fouten met vijanden die door de grond zakten of objecten die niet goed inlaadde. Die port naar de Switch was een behoorlijke flop inderdaad.

  Met SM3DAS heb ik die grafische problemen ook niet. Nogmaals, het betreft spellen uit 1996, 2002 en 2007 dus dan moet het wel met de ogen uit die tijd bekijken. Ik weet dat niet iedereen dat kan, maar voor mij betekenen graphics niet zo veel. Als het artistiek goed ontworpen is blijft het tijdloos. Mijn grootste probleem met deze compilatie-titel is dat deze voor mij incompleet voelt. Met Super Mario 3D World en Super Mario Odyssey die ook op de Switch zijn, is Super Mario Galaxy 2 de enigste 3D Mario die niet op de Switch is te spelen (Dan tellen we SM3DL voor het gemak even niet mee). SMG2 had echt bij SM3DAS gemoeten vind ik. Want, waarom niet?
  En bij SM64 hadden de beeldverhouding wel mogen aanpassen naar 16:9. Dat ze het in 3:4 hebben gelaten is met de tv’s van tegenwoordig niet handig. Grafisch gezien heb ik misschien niet zo snel problemen met een (oud) spel, maar zwarte balken vind ik wel een ergernis. 🤣

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232847

  Grappig, ik wist niet dat deze topic bestond. Maar wel leuk om te gebruiken natuurlijk. Bij mijn username zullen een aantal mensen wel nieuwsgierig zijn. Het is wel een lang verhaal ben ik bang 😋:

  Het eerste deel is logischerwijs afgeleid van Treecko. Samen met zijn evoluties is Treecko (nog steeds) by far mijn favoriete video game personage. Ik vind deze (3) Pokémon het best ontworpen karakter voor een video game ooit. Dat gekko’s mijn favoriete dieren zijn helpt hier waarschijnlijk bij, maar het is hoe dan ook het geval. Het heeft verder niet zo veel met Pokémon te maken. Vroeger vond ik het geweldig, maar tegenwoordig heb ik er niet zo veel meer mee.

  De volledige naam ontstond jaren geleden toen Pokémon Ruby & Sapphire net uit waren. Ik had in die tijd nog meer met Pokémon dan nu en deed ooit een keer mee met een toneelstuk die een paar vrienden van mij toen hadden gemaakt (gewoon voor onszelf, het is nooit werkelijk opgevoerd). De hoofdrollen waren de nieuwe starters uit die spellen die als personen werden neergezet. Ik was toen al gek van Treecko en wilde die dus ook spelen. We mochten zelf de naam bedenken voor de personages en ik veranderde de naam Treecko in de voornaam Treecks. Als achternaam koos ik Van Veluwe omdat dat Nederlands bekendste natuurgebied is en mijn personage daar zogenaamd vandaan kwam. Dit is mij altijd bijgebleven en adopteerde de naam al gauw tot mijn internet pseudoniem. Ik ben altijd heel voorzichtig met mijn gegevens op het internet geweest, dus wilde ik onder een pseudoniem op het internet actief zijn. Grappig hoe de dingen kunnen lopen.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232704

  @selena Maak jij straks om half 7 een kamer aan. Dan kan ik op jouw file meespelen. Die van mij is al 100% uitgespeeld dus het lijkt mij niet handig om die te gebruiken. Het lijkt mij ook handig om de Switch online app te gebruiken zodat we de voice chat kunnen gebruiken. Dit is het makkelijkst als we kunnen communiceren.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232659

  Prima @selena, ik kan vanaf 18:30 op zondag. Anderen mogen zich ook nog aansluiten als ze het leuk vinden. Er is plek voor 4 spelers natuurlijk (nu nog 2 dan 😋).

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232641

  Zeg maar wanneer je tijd hebt. Niet te kort dag graag, want dan hebben anderen ook de kans de afspraak te zien. Het is toch het leukst als we 4 mensen bij elkaar kunnen krijgen. Voor mij komen de vroege avonduren het beste uit. Zondag, maandag en dinsdag heb ik altijd wel een gaatje.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232625

  Hoi Selena,

  Welkom op DailyNintendo. Ik hoop dat je het leuk gaat hebben hier. We hebben een aantal afspreek topics op de forums om samen online te spelen. Zoals met Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Deze kan je gebruiken als je samen wil spelen met een aantal van de leden hier. Ik wilde zelf ook weer eens afspreken, dus misschien zien we elkaar daar.

  Groetjes, Treecks

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232341

  Hallo iedereen,

  Ik heb ook een YouTube kanaal waar ik een ‘bibliotheek’ van mijn games aan het maken ben. Ik speel door al mijn games terwijl ik er wat commentaar bij geef. Het is een bescheiden hobby kanaal, maar ik vermaak me ermee. Het is voor mij een leuke manier om mijn games op een nieuwe manier te beleven. Omdat ik het internationaal probeer te houden (en aantal mensen die mij overtuigt hadden hiermee te beginnen Amerikaans/Brits zijn 😋) is het wel Engelstalig. Op dit ‘Let’s Play’ kanaal heb ik soms ook wat extra filmpjes zoals online toernooien waar ik aan meedoe. Als iemand geïnteresseerd is kan je het hier vinden:

  https://www.youtube.com/channel/UCkayLTXwGeXCDn9JOfuZJcg

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232250

  Ok, met meerdere personen is chat wel handig. Friend request is verstuurd. Zie jullie zo.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232082

  Is goed, dan doen we 19:15. Dan ben ik ook nog beschikbaar.

  Ik denk dat we dan jouw file moeten nemen er van uitgaande dat die nog niet volledig voltooid is. Die van mij is dat namelijk al wel. 😋 Op mijn file heb ik nog niet alle levels met alle karakters voltooid (benodigd voor de laatste stempels), maar ik weet niet of het telt als je ze in multiplayer uitspeelt. Dan zou het wel kunnen als dat wel zo is.

  En nee je kan geen file aanmaken waar de losse leden allemaal toegang tot hebben. Ik heb gisteren al wat met @morrisbtje gespeeld, dus ik weet hoe het werkt. Er wordt gespeeld op de file van degene die de kamer aanmaakt en blijft ook gewoon van die eigenaar. Wat dat betreft werkt het net zoals local play.
  Misschien wil hij ook nog meedoen. Hij wilde opnieuw afspreken maar hij kan natuurlijk ook met ons meedoen.
  Communicatie via Discord lijkt mij het makkelijkst. Dat deed ik gisteren ook met Morris en dat werkte heel goed.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232063

  Prima, ik kan vanaf half 7, dan heb ik wel gegeten en afgewassen.
  En hoe gaan we het doen? Een leeg save file pakken en dan proberen samen uiteindelijk 100% uit te spelen lijkt mij wel een leuk idee. Hebben we ook gelijk een excuus om terug te komen en het vaker te doen.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232057

  Zeg maar wanneer jullie tijd hebben. Mij lijkt het ook heel leuk met dit spel online multiplayer. Ik kan deze week in principe iedere avond behalve woensdag. Ik ben zelf nog bezig met Bowser’s Fury, maar die kan je toch niet online spelen dus dat maakt niet uit.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #231878

  Leuk, ik heb hem zojuist binnen. Ik ga hem eerst even lekker zelf spelen. 🥰

  En ik zie dat dit spel gebruik maakt van kamers die door een ‘gastheer’ kan worden aangemaakt. En dan wordt er gebruik gemaakt van de save file van die gastheer. Alle voortgang wordt ook opgeslagen op deze save file en wordt dus niet opgeslagen bij ieder die joined. Deze kamers zijn overigens alleen zichtbaar voor vrienden zie ik hier (ja, ik schrijf dit terwijl ik aan het spelen ben. 😁)
  Dus we moeten wel met Friend Codes gaan strooien als we dit willen laten werken.

  Voor mij zal overigens vroeg in de avond (tussen 6 en 8) op welke dag dan ook het beste uitkomen. In de middag kan ik alleen op zondag en maandag. Dat weten jullie dat alvast.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #230603

  Gekocht: Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

  Gespeeld: Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Super Mario Bros. 35, Splatoon 2 (Splatfest)

  Nintendo fan sinds 1994.

  #229610

  @funkyr88 Jou nummer 4 komt uit 2019 en mag dus niet meedoen. Een spel moet een release in 2020 hebben. Ik dacht ik wijs je erop, dan kan je hem allicht nog aanpassen. Want anders is het een verspilde stem.
  Foutje moet kunnen. 😉

  Nintendo fan sinds 1994.

  #229566

  Het was geen heel bijzonder jaar als het om games gaat. Maar we weten allemaal waardoor dat komt. Hopelijk is volgend jaar beter. Op elk vlak, niet alleen video games. Maar dit jaar bracht toch wel een paar mooie dingen. Voor mij is dit de top 5 (veel remakes en compilaties, ik weet het. Maar dat was 2020 nou eenmaal voor mij).

  [1] Paper Mario: The Origami King
  [2] Hyrule Warriors: Age of Calamity
  [3] Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
  [4] Super Mario 3D All-Stars
  [5] Super Mario Bros. 35

  (Oh, en nog één dingetje. @randy1 De tweede link in het nieuwsbericht wijst naar de topic van 2019. En niet deze 🤣. LOL)

  Nintendo fan sinds 1994.

  #229390

  Mee eens, terechte winnaar. Toen we hiermee begonnen had ik al het vermoeden dat deze zou gaan winnen. En dat is ook gebeurd. Maar laten we de rest niet vergeten. Het zijn allemaal top-titels wat mij betreft. Dit is wat we er van gemaakt hebben. Hierbij de volledige uitslag:

  [1] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds – Nintendo EAD
  [2] Super Mario 3D Land – Nintendo EAD
  [3] Mario & Luigi: Dream Team Bros. – AlphaDream

  [4] The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Grezzo
  [5] The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D – Grezzo
  [6] Metroid: Samus Returns – MercurySteam
  [7] Luigi’s Mansion 2 – Next Level Games
  [8] Pokémon X / Pokémon Y – Game Freak
  [9] Mario Kart 7 – Nintendo EAD
  [10] Paper Mario: Sticker Star – Intelligent Systems
  [11] Kirby: Triple Deluxe – HAL Laboratory
  [12] Kid Icarus: Uprising – Project Sora
  [13] Tomodachi Life – Nintendo SP&D
  [14] Pokémon Sun / Pokémon Moon – Game Freak
  [15] New Super Mario Bros. 2 – Nintendo EAD

  Ik dacht ik zet de ontwikkelaars erbij om ze te bedanken voor al dit moois dat ze ons hebben gegeven. Bedankt iedereen die heeft meegedaan. See you next battle!

  Nintendo fan sinds 1994.

  #229304

  Na lang afwegen vind ik Zelda in dit geval toch ook de betere denk ik. Hoewel ik van huis uit meer met Mario heb, vind ik dit geval dat tLoZ:aLBW meer brengt dan SM3DL. Ik ben veel meer een fan van diens opvolger: 3D World, hoewel 3D Land ook heel goed is. aLBW is één van de beste 2D Zelda’s ooit. Ik denk dat ik alleen Link’s Awakening en The Minish Cap in die categorie beter vind. Dus ook ik bestempel hierbij The Legend of Zelda: A Link Between Worlds als mijn favoriet. 😍

  [15] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  [06] Super Mario 3D Land HURT

  Nintendo fan sinds 1994.

  #229208

  Ik zal er een streep door zetten. En dan wordt het echt spannend. Wie wint er? Twee titels, Mario en Zelda, beide met nog het maximale aantal punten. Interessant…

  [15] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  [15] Super Mario 3D Land
  [00] Mario & Luigi: Dream Team Bros. SLAAP LEKKER

  Nintendo fan sinds 1994.

  #229089

  Dit geeft mij een excuus om geen hurt te doen 🤣. Ik wil ze eigenlijk geen van allen hurten. Kan ik nog even bedenken welke mijn favoriet is: Mario of Zelda. Het zijn sowieso mijn persoonlijke nummers 1 en 2, maar dicht bij elkaar en moeilijk te vergelijken omdat ze compleet andere genres zijn. M&L is niet meer te redden 😅.

  [15] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds HEAL
  [15] Super Mario 3D Land
  [06] Mario & Luigi: Dream Team Bros.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #228948

  [14] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds HEAL
  [15] Super Mario 3D Land
  [09] Mario & Luigi: Dream Team Bros.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #228893

  Inderdaad, maar het maakt niet uit. Laten we eerlijk zijn, ze zijn allebei geweldig. 4e en 5e is gewoon goed als je bedenkt dat het slechts remakes zijn. Maar goed, nu de remakes het toneel hebben verlaten hebben we ons podium. De vraag is: Welke vinden we daar de beste van? Spannend!

  [15] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  [15] Super Mario 3D Land
  [15] Mario & Luigi: Dream Team Bros.
  [00] The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D CURSE YOU… LINK!

  Nintendo fan sinds 1994.

  #228854

  [15] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  [15] Super Mario 3D Land
  [15] Mario & Luigi: Dream Team Bros.
  [01] The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D HURT
  [03] The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

  Nintendo fan sinds 1994.

  #228734

  [15] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  [15] Super Mario 3D Land
  [15] Mario & Luigi: Dream Team Bros.
  [02] The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D HURT
  [06] The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

  Nintendo fan sinds 1994.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 275)