Wie is je favoriete Nintendo-personage en waarom?

Home Forum Nintendo Nintendo Algemeen Wie is je favoriete Nintendo-personage en waarom?

Dit onderwerp bevat 17 reacties, heeft 12 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Mitchel 1 jaar geleden.

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)
 • Auteur
  Berichten
 • #164089

  Jelle
  Bijdrager

  Welk personage in een Nintendo-game is je favoriet en waarom? Leek we wel interessant om van anderen te horen welk personage zijn/haar favoriet is.

  #164091

  max
  Bijdrager

  Link! Die is zo stoer mijn all time favoriet

  #164092

  Jelle
  Bijdrager

  Mijne is Bowser. I know, *shock*. Ik denk dat het tijd wordt om mijn traditie voort te zetten van profielfoto’s waarop Bowser met blauw haar te zien is (vraag me niet hoe die traditie ontstaan is). 😛

  De reden dat hij mijn favoriet is, is omdat hij best wel interessant is als je over z’n geschiedenis nadenkt…
  … en omdat Mario niet erg origineel was als favoriet personage.

  // Mijn fanfiction had zoveel mensen getriggered dat ik deze nu verwijderd heb. Helaas houdt het kwade ( @joelgx ) deze in 4 minuten geschreven fictie online en zal deze website nooit meer fanfiction vrij worden. //

  #164132

  Stan Reesink
  Bijdrager

  Ik had dit niet willen lezen van Jelle. Mijn dag is nu verpest. Mijn favoriete figuur is trouwens Rosalina (No replies please), vanwege haar geschiedenis ook)

  #164134

  Jelle
  Bijdrager

  Nou zeg ik heb er een waarschuwing voor gezet. Eigen schuld dikke bult 😛 @stantheman

  #164139

  Stan Reesink
  Bijdrager

  😛

  #164140

  Stan Reesink
  Bijdrager

  Was niet heel slim maar wou het eingenlijk wel lezen maar aan het einde ook eigenlijk niet :/

  #164141

  HooHah Kong
  Bijdrager

  Mijne is Bowser. I know, *shock*. Ik denk dat het tijd wordt om mijn traditie voort te zetten van profielfoto’s waarop Bowser met blauw haar te zien is (vraag me niet hoe die traditie ontstaan is). 😛

  // Let op. Dit onderstaande gedeelte van dit bericht kan mogelijk als fanfiction ervaren worden. Als u hierdoor getriggered wordt, lees ’t dan absoluut niet. Vooralsnog is de onderstaande tekst op zoveel mogelijk feiten gebaseerd. //

  De rede is eigenlijk omdat, als je er over nadenkt, best wel een verhaal erachter zit. Hij is altijd de slechterik van ieder van Mario’s verhalen, maar is hij daadwerkelijk wel slecht? Als je goed naar iedere game kijkt zie je echt wel dat er een grote reden achter zit.

  Bowser was als baby zijnde al verlaten door zijn ouders. Kamek, een tovenaar die ernaar zocht het om de wereld te veroveren, groeide hem op om later enkel als middel te gebruiken om de wereld over te nemen. In de tussentijd heeft hij nooit vrienden en goeie ouders die hem levenslessen zouden leren en hem enige sociale vaardigheid aanleerde. Hij weet niet hoe iets op de goede manier moet. Hij weet niet hoe hij iemand moet overtuigen en weet niet precies hoe hij op veel situaties moet reageren. Het enige wat hij wel kan in zijn ongelofelijke brute kracht gebruiken om iedereen te forceren te doen wat hij wilt.

  Nu is hij verliefd op Peach (nee, dit is geen fanfiction, het staat op de Nintendo-website) en in Super Mario Odyssey wilt hij met haar trouwen. Hoe in de wereld krijg je iemand zover om met jou te trouwen als jij een reusachtig vuurspuwend monster bent die iedere situatie opnieuw en opnieuw weet te verpesten?

  Hij realiseert dit ook. In feite, een grote rede dat hij waarschijnlijk wilt trouwen is omdat hij een moederfiguur wilt hebben voor zijn zoon. Hij wilt niet dat zijn zoon hetzelfde doormaakt als dat hij had moeten meemaken. Hij wilt simpelweg het beste voor hem.

  (Toch iets teveel fanfiction dit?)

  En ja, ik had ook misschien wel Mario kunnen uitkiezen, maar hij was net niet origineel voor mij om als favoriet uit te kiezen. Ach ja, hij is wel mijn favoriete… eh… persoon die ooit loodgieter is geweest.

  Is dit de sequel van de vorige fanfic op je DeviantArt Account? 😂😂

  “Hallo iedereen en welkom bij de allereerste Livestream van Daily Nintendo! En we gaan vandaag MK8 spelen om 19 uur en we eindigen ook om- Oh WTF?!”

  Streamer voor Community LIVE, de livestream van Daily Nintendo.
  2x 1ste en 1x 2de bij MK8DX GameMania Tournaments =D

  #164144

  Randy
  Sleutelbeheerder

  mijne is KIRBY! Niet dat Kirby-games per se de beste spellen zijn, het character vind ik gewoon zo gaaf en cute. Ondanks dat ik weinig met amiibo heb is juist dat een die ik wel weer leuk vind!

  #164145

  LaurensVE
  Bijdrager

  Die van mij is Morton, ik weet niet, ik herken een aantal dingen van mijzelf in hem :P.

  Still wating on a Morton amiibo :'(.

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #164146

  Jelle
  Bijdrager

  @joelgx -Nee, het is geen sequal, sorry. 😉

  #164148

  Mark
  Bijdrager

  @laurensve kon t nog meer cliche? 😛

  #164240

  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Maar wie is de moeder van Bowser Jr? Dat is de grote hamvraag. In Sunshine wordt aan het eind verklapt dat Peach het in ieder geval niet is – shocker!

  Mijn favoriet is denk ik toch Link. Hij is inmiddels in zoveel gedaantes verschenen en in combinatie met de gameplay en muziek roept het altijd een fijn gevoel van thuiskomen op. Een minder cliché en een goede tweede is Pauline. Zij straalt in Mario Odyssey zoveel persoonlijkheid uit. Alhoewel ze al net zolang meegaat als Mario en Donkey Kong heeft ze inmiddels (mede dankzij Odyssey) meer lore dan die twee bij elkaar.

  #164275

  Jelle
  Bijdrager

  Misschien reproduceert hij aseksueel? @miniatuurpaard

  But hey, it’s just an overused joke.
  an OVERUSED JOKE
  Thanks for watching!

  #164770

  Jarne
  Bijdrager

  Mijn favoriet is King Dedede.
  Is daar echt een reden voor nodig?
  Ik bedoel, kijk naar hem.

  👑🐧 King Dedede! 🐧👑

  #164791

  Nrg50
  Bijdrager

  Luigi! Ik vind hem te grappig in Luigi’s Mansion, bangerik 🙂

  #164793

  Milan
  Bijdrager

  Kirby, hij is supergoed in Smash, en ik hou zo van die games! Mijn 2e keus is Mario, 3e Link

  #164818

  Mitchel
  Bijdrager

  Vind het moeilijk. Link is natuurlijk de protagonist van mijn favoriete serie, maar ik vind de Happy Mask Salesman ook fantastisch aangezien hij zo mysterieus is.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.