Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wie is de Mol 2018!

Home Forum Hét DN Café Amusement Wie is de Mol 2018!

22 berichten aan het bekijken - 1 tot 22 (van in totaal 22)
 • Auteur
  Berichten
 • #171026
  Roël
  Moderator

  Morgen is het zover, dan begint het nieuwe seizoen van Wie is de Mol!

  Gaan jullie dit kijken, echt volgen of zijn jullie van die molloten die alles noteren etc.? De deelnemers van dit seizoen zijn:

  – Bella Hay
  Bella Hay (27) studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting popmuziek. In het verloop van deze studie raakte zij geïnteresseerd in de sounds van vintage synthesizers en besloot deze te mixen met haar voorliefde voor het folk genre. Tijdens dit proces ontmoette ze producer Cris Kuhlen, waarmee ze dit concept uitwerkte tot de band ‘Tears & Marble’. De eerste online video, een elektronische dreampop cover van ‘Haddaway’’s 90’s hit ‘What Is Love’, ging viral. Hierop volgde talloze shows in binnen- en buitenland, op o.a. festivals als Pitch (NL), Reeperbahn (DE) en The Great Escape (UK). Inmiddels is ‘Tears & Marble’ uitgegroeid tot vier-koppige band, en werken zij aan hun eerste album.

  – Emilio Guzman
  Cabaretier Emilio Guzman (36) is op dit moment te zien in de theaters met zijn vierde avondvullende voorstelling ‘Kom dan!’. In 2010 won hij de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival en in 2014 de Neerlands Hoop. Ook is hij als stand-up comedian regelmatig te zien in Toomler, de thuisbasis van de Comedytrain en te horen als columnist bij het wekelijkse radioprogramma Spijkers met Koppen. Emilio studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Amsterdam. Helaas moest hij zijn studie vroegtijdig staken vanwege zijn dyslexie. Naast cabaret, schrijft hij scenario’s voor televisieseries, waaronder ‘In Den Gulden Draeck’, waar hij ook in acteert.

  – Jan Versteegh
  Jan Lodewijk Versteegh (32) is programmamaker en presentator bij omroep BNNVARA. Al sinds zijn puberteit wist hij dat hij televisiemaker wilde worden. Bij gebrek aan opleiding daartoe volgende hij een opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en werd docent lichamelijke opvoeding. Dit beviel hem niet al te best. Op aandringen van vrienden die zijn gezeur zat waren, besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en nog één poging te doen om zijn droom waar te maken. Uiteindelijk begon hij zijn carrière bij omroep Powned, waar hij na anderhalf jaar vertrok. Hij kwam terecht bij BNNVARA. Hij maakte hier onder andere ‘Jan de Belastingman’, ‘Proefkonijnen’, ‘Spuiten & Slikken’, ‘Quickest Quiz’ en ‘Jan Wordt Vader’. Eind 2015 won hij de tijdens het ‘Televiergala’ de ‘Televizier Aanstormend Talent Award’, een prijs voor beginnend talent op televisie. Jan Versteegh is getrouwd met Dieuwertje. Eind 2017 zijn ze ouders geworden van een dochter.

  – Jean-Marc van Tol
  Jean-Marc van Tol (50) werd geboren in Rotterdam. Als klein jongetje bleek hij een grote liefde voor tekenen te hebben. Waar andere jongens op straat voetbalden maakte Jean-Marc strips die hij fotokopieerde en aan klasgenootjes verkocht. Op de middelbare school ging hij daarmee door: in de schoolkrant verschenen strips en cartoons van zijn hand. Na het behalen van zijn VWO-diploma en een kort verblijf op de kunstacademie (waar het tekenen van strips niet werd gewaardeerd) ging hij Nederlands studeren in Amsterdam. Daar leerde hij John Reid en Bastiaan Geleijnse kennen met wie in 1993 een cartoon voor het studentenweekblad ‘Propria Cures’ werd bedacht: Fokke & Sukke. Na het afstuderen richtte hij zich volledig op het maken van strips en cartoons. Fokke & Sukke werden steeds populairder en verschenen dagelijks in o.a. NRC Handelsblad, de VPRO-gids en De Wereld Draait Door. Er volgden tientallen boekjes, kalenders, agenda’s en merchandising. Sinds tien jaar is Jean-Marc ook uitgever. Momenteel schrijft hij een historische roman over het jaar 1650, getiteld ‘Musch’, te verschijnen in mei 2018. Zijn eerste boek zonder plaatjes. Jean-Marc woont samen met zijn vriendin Elle Ankone. Zoon Boban (21) is het huis uit.

  – Loes Haverkort
  Actrice Loes Haverkort (36) heeft verschillende rollen vertolkt in films en televisieseries. Zo was zij onder andere te zien in de series ‘De Jacht’, ‘Celblok H’ en ‘Vechtershart’. Op het witte doek in ‘Voor Elkaar Gemaakt’ en ‘Rendez Vous’. Opnames voor de internationale speelfilm ‘Redbad’, waarin Loes de vrouwelijke hoofdrol speelt, zijn recentelijk afgerond. Naast haar carrière als actrice, speelt ze ook in haar eigen band ‘LOUISV’. De band speelde o.a. in De Wereld Draait Door en met hun eerste EP zijn ze ‘Serious Talent’ geweest bij NPO 3FM. Op dit moment spendeert Loes met haar band heel wat tijd in de studio voor hun volgende EP.

  – Olcay Gulsen
  Van jongs af aan heeft Olcay Gulsen (37) al een oog voor zaken doen en een hart voor mode. Toen ze 14 jaar oud was startte ze met ontwerpen door haar moeders kleren in stukken te scheuren en hiermee haar eigen twist te geven aan Jean Paul Gaultier’s beroemde corsetten. In 2004 start ze het modemerk ‘SuperTrash’ met als doel een brug slaan tussen high street en luxe merken. Met succes: in 2010 wint ze de ‘Marie Claire Prix de La Mode’ voor de beste mode-ondernemer. Olcay is op de Nederlandse televisie o.a. te zien als coach bij ‘Project Catwalk’, ‘Werk aan de winkel’ en als vaste mode- en lifestyle expert bij ‘RTL Boulevard’.

  – Ron Boszhard
  Ron Boszhard (56) wordt geboren in Amsterdam. Na, met succes, de MAVO en HAVO te hebben doorlopen besluit hij de verpleging in te gaan. Ron werkt jaren als ziekenverzorger met demente bejaarden. Maar dat was voor Ron niet genoeg. In 1991 is hij in de race voor de ‘Wim Sonneveldprijs’ op het ‘Amsterdams Kleinkunst Festival’. Hij behaald uiteindelijk de finale. Er van overtuigd dat zijn toekomst bij tv ligt, solliciteert hij in 1992 bij IDTV, waar hij ging werken als kandidatenbegeleider van de TV-programma’s ‘Lingo’ en ‘Boggle’. Op 5 januari 1996 was Ron voor het eerst te zien als televisiepresentator met: ‘Match en Win’. Later volgde nog o.a: Pluk de dag (die wordt bekroond met een ‘Bronzen Roos’ op het televisiefestival in Montreux) ‘Spel zonder grenzen’, ‘De leukste thuis’ en ‘Te land ter zee en in de lucht’. Vanaf 2005 presenteert Ron vooral jeugd programma’s bij AVROTROS als ‘Zappsport’ en ‘Bommetje’.

  – Ruben Hein
  Zanger en pianist Ruben Hein (35) wordt alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem en eigenzinnige pianospel. Zijn debuutalbum ‘Loose Fit’ en single ‘Elephants’ bracht hij in 2010 uit onder het legendarische platenlabel ‘Blue Note’. Sindsdien toert hij met zijn eigen muziek en speelt hij in binnen- en buitenland. In 2011 volgde een samenwerking met het Metropole Orkest en singer/songwriter Jonathan Jeremiah in een uitverkocht Carré. Daarnaast stond Ruben dat jaar met Oleta Adams en het ‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ in Amsterdam en werd hij 2 maal genomineerd voor een NPO 3FM Award. Bij het grote publiek werd Ruben bekend door zijn muzikale bijdrage in het programma ‘Linda’s Zomerweek’ (2013/2014) met presentatrice Linda de Mol, waarin hij de favoriete nummers van Linda’s gasten vertolkte. In het najaar van 2017 bracht hij de EP ‘Everything I Say’ uit van zijn nieuwe album ‘Groundwork Rising’ uit, wat begin 2018 zal verschijnen. In zijn prijzenkast staan onder andere twee NPO Radio 6 Awards (2013 en 2014) en voor zijn album ‘Hopscotch’ kreeg hij in 2013 de Edison-Publiekprijs.

  – Simone Weimans
  Simone Weimans (45) is journalist en sinds 2011 presentator van het NOS Journaal. Naast de journaals in de vroege ochtend, overdag en ‘s avonds is ze ook te zien in ‘Nieuwsuur’ en presenteert ze voor de NOS ook o.a het ‘Bevrijdingsdag concert’ aan de Amstel en de jaarlijkse herdenking van het Nederlandse slavernijverleden. De Hilversumse carrière van Simone begint na haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, bij de Engelstalige afdeling van de Wereldomroep. Daar presenteerde ze drie jaar uiteenlopende radioprogramma’s. Daarna ging ze aan de slag bij VARA Radio 1 en zat onder meer achter de microfoon bij ‘Radio Kassa’ en ‘De Ochtenden’. Haar liefde voor radio blijft, ondanks haar overstap naar het NOS Journaal, altijd sluimeren en sinds 1 november 2017 is ze vaste presentator op de vrijdagavond in ‘Met het Oog op Morgen’ op NPO Radio 1.

  – Stine Jensen
  Stine Jensen (45) is filosoof, schrijver en programmamaker bij omroep HUMAN. Ze werd geboren in Denemarken als helft van een eeneiige tweeling en migreerde op jonge leeftijd naar Nederland. Ze presenteert de filosofieprogramma’s ‘Dus ik ben’ en het kinderprogramma ‘Denktank’. Over Scandinavië maakte ze de met de Gender Equality Award bekroonde reisserie ‘Licht op het Noorden’. Ze publiceerde onder meer ‘Zussenboek’, over de bijzondere band tussen zussen, en ‘Go East’, waarin ze de spirituele wereld van meditatie, yoga en oosterse filosofie verkent. Andere boeken van haar hand zijn ‘Turkse vlinders’, over liefdesrelaties tussen Turken en Europeanen, ‘Leugenaars’ over haar fascinatie voor oplichters, detectives , dopingzondaars en meestervervalsers, en het kinderboek ‘Alles wat ik voel’. Haar kinderboek ‘Lieve Stine, weet jij het?’ waarin zij de vragen van kinderen tegen het licht van grote denkers houdt, werd bekroond met de zilveren griffel.

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #171028
  Mark
  Deelnemer

  ik ga het ook kijken! voorstukje zag er al weer geweldig uit 😀

  #171029
  Roël
  Moderator

  ik ga het ook kijken! voorstukje zag er al weer geweldig uit 😀

  Heb je gister naar MolTalk gekeken? Was wel leuk!

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #171048
  Anoniem
  Inactief

  Hoi iedereen!

  Ik heb zojuist een poule aangemaakt voor Daily Nintendo in de Wie is de mol-app, Roël zit er al in!

  als ik je moet toevoegen laat dan even in dit topic, of via een privébericht je naam/gebruikersnaam weten.

  #171053
  Mark
  Deelnemer

  zal de app vanavond downloaden 😀

  #171056
  Menno
  Deelnemer

  Yes vanavond is het eindelijk zo ver! Het tv-programma waar ik nooit raad wie de mol is 😓. Maar ik vind het altijd super leuk!

  Ik geniet volop van alle Nintendo consoles die ik heb :).

  #171057
  Roël
  Moderator

  Yes vanavond is het eindelijk zo ver! Het tv-programma waar ik nooit raad wie de mol is 😓. Maar ik vind het altijd super leuk!

  Heb je de app ook dan kun je in onze poule 😀

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #171059
  Roël
  Moderator

  Wat een aflevering en wat sneu voor Ron! Mijn verdachten:

  1. Simone
  2. Emilio
  3. Stine

  Maar het is nog vroeg en erg lastig moet ik zeggen.

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #171147
  Melvin
  Deelnemer

  Hallo is er ook dit jaar weer een wie is de mol groep?
  Ik heet Melvin28299

  Hallo iedereen!!1!

  #171148
  Melvin
  Deelnemer

  Ik heb de eerste afleveringen bekeken. Mijn verdachten zijn: stine, bella en Simone.

  Hallo iedereen!!1!

  #171149
  Roël
  Moderator

  @melvin70 ja er is weer een groep als je @jordyyy een privebericht stuurt met je naam dan voegt ie je toe 🙂

  Mijn verdachte zijn Simone, Emilio, Stine

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #171477
  Mark
  Deelnemer

  Hebben jullie al een mol op het oog? ik heb nu echt nog geen idee!!

  #171503
  Melvin
  Deelnemer

  Ik vind het een beetje tegenvallen vergeleken met voorgaande jaren.
  Twee kandidaten er op een vreemde manier uit, de groep is erg offensief en egoïstisch en geen grappige momenten. Zo jammer dat Ron er definitief uitligt, want hij was nog wel grappig.

  Ik vind het eigenlijk maar een vreselijke groep om naar te kijken, ik krijg niet echt de wie is de mol gevoelens bij, en ik heb totaal geen idee wie de mol zou kunnen zijn, kan zomaar iedereen gewoon.

  Naar t is nog wel mijn favoriete programma.

  Hallo iedereen!!1!

  #171564
  Randy
  Sleutelbeheerder

  t is nu zo lastig nog, vond juist eerste 2 afleveringen wel gaaf!

  #171736
  Menno
  Deelnemer

  Wanneer je het nieuws kijkt en pas na 5 minuten zegt: “hey! Dat is Simone 😂”.

  Ik geniet volop van alle Nintendo consoles die ik heb :).

  #171757
  Randy
  Sleutelbeheerder

  misschien komt ron boshard toch nog een keer terug “:P

  #172105
  Roël
  Moderator

  Eindelijk een echte test en executie dat was wel leuk, ben benieuwd want ik vind dit echt het lastigste seizoen tot nu toe.

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #174409
  Anoniem
  Inactief

  Vanavond de finale!! Wie is jullie mol?

  #174412
  Menno
  Deelnemer

  Mijn mol is nog steeds Simone 😂 Ik ga dan toch maar voor Olcay 🙂

  Ik geniet volop van alle Nintendo consoles die ik heb :).

  #174630
  Roël
  Moderator

  Ik zat lang in een Stine tunnel, daarna vol op Jan.

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #174631
  Menno
  Deelnemer

  Ik vond dit seizoen echt lastig om te raden wie de mol was. Oké ik geef toe ik heb het nooit goed maaaaar… 😂😂

  Ik geniet volop van alle Nintendo consoles die ik heb :).

  #174659
  Randy
  Sleutelbeheerder

  jan was echt goede mol! pas in laatste afleveringen ging ik op hem haha.Zullen we weer keer wie is de mol forumspel doen hier??

22 berichten aan het bekijken - 1 tot 22 (van in totaal 22)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.