Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wat verwacht/wil jij in 2018 zien van Nintendo?

Home Forum Nintendo Nintendo Algemeen Wat verwacht/wil jij in 2018 zien van Nintendo?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • Auteur
  Berichten
 • #170552
  LaurensVE
  Bijdrager

  2017 was een topjaar van Nintendo, de lancering van de Switch, Mario Kart, Zelda, Splatoon, Arms, Mario Odyssey! Maar zij zijn natuurlijk nog láng niet klaar, wat wil jij zien in 2018 van Nintendo?

  Denk aan nieuwe games die nog niet aangekondigd zijn, of juist wel, maar wat je nog wilt zien, zoals DLC, updates etc.

  Succes!

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #170555
  max
  Bijdrager

  Ik verwacht sws kirby en fire emblem. Ik hoop op pikmin 4 en of metroid of pokemon release in dat jaar!

  #170557
  Vincent
  Bijdrager

  Ik wil de onthulling van Retro Studios-project en aankondiging van Pikmin 4 😀

  “On my business card, I am a corporate president. In my mind, I am a game developer. But in my heart, I am a gamer.” - Saturo Iwata

  #170566
  melchior
  Bijdrager

  ik hoop zelf heel erg op een nieuwe f-zero!

  Dag iedereen!

  #170571
  Anoniem
  Inactief

  Op de Switch zie ik graag Just Dance 2019.

  #170574
  Jelle
  Bijdrager

  Animal Crossing voor Switch en een nieuwe Star Fox 😀

  #170584
  Jarne
  Bijdrager

  Behalve de 2 “grotere” games die nog uitkomen (Kirby en Yoshi die ik ga kopen), probeer ik ook eens uit mijn Kirby en Mario “obsessie ;)”.
  Ik ben denk ik al goed begonnen door Splatoon 2 en Zelda voor de Switch te kopen. Xenoblade is bijvoorbeeld denk ik een goed spel, maar daar kan ik gewoon niet inkomen denk ik.
  Maar, behalve dat Nintendo al mijn droom games voor de Switch aan het maken, of al gemaakt zijn, mis ik alleen nog een Smash Bros (die toch wel komt), maar eigenlijk een iets originelere Mario Kart, niet een port. Niet dat MK8DX een slecht spel is (persoonlijk vind ik het de beste Mario Kart ooit) maar ik blijf het ook behelve dan een goede game te porten, ook een excuus om geen Mario kart 9 te maken voor deze nieuwe console, wat normaal een traditie is (een Mario Kart per console). Ik wil gewoon nieuwe tracks :'(. Geef ons tenminste dlc pack 3.
  Pratende over dlc, Mario Odyssey, mijn nieuwe favoriete game ooit, heeft als een van de enige grote Switch originele games geen dlc… Please Nintendo? 3 nieuwe werelden? Voor 20 euro?
  En ik kijk uit naar de Pokémon game voor de Switch en een nieuwe Animal Crossing, omdat ik dan misschien echt in die franchises kan komen. Ik heb ze bijvoorbeeld geen kans op de 3ds gegeven.

  👑🐧 King Dedede! 🐧👑

  #170590
  Jordy
  Bijdrager

  Ik hoop in 2018 vooral op een heel goede Fire Emblem game voor de Switch.
  De rest is bonus!

  #170592
  Roël
  Moderator

  Een Layton game op de Switch zou ik echt tof vinden! Daarnaast hoop ik dat EA aankondigt meer games te gaan produceren voor de Switch.

  .:: Don't worry about a thing cause every little thing gonna be alright ::.

  #170613
  oldman86
  Bijdrager

  Mijn wens is trophies op de switch + leaderbord zo iets als PlayStation dat zou ik gaaf vinden verder hoop ik dat Pokémon in 2018 komt en dat de switch app met berichten sturen komt naar je switch vrienden en voice chat en kan zien wie er online is verder wil ik een animal crossing en Netflix, YouTube en twitch op de switch dat zijn mijn wensen

  Grote nintendo fan is elke dag online op de nintendo switch
  Online gamen? Vraag me gerust

  #170620
  rudy
  Bijdrager

  Een nieuwe donkey kong game en smash bros. Naast kirby en yoshi is dat een prima jaar dan voor de switch als het aan mij ligt.

  #170621
  Danielle Kwint
  Bijdrager

  Ik wens dat de eShop store iets beter in elkaar gaat steken, met bijvoorbeeld cijfers van games, top lijsten zijn leuk maar ik heb afgelopen tijd veel games gekocht in de eshop en sommig bleken ondanks dat ze in de ranklijst staan, toch een beetje minder te zijn.

  Voor de rest verwacht ik een Tomb Raider op de switch, eventueel een nieuwe switch met meer geheugen, dat de dock beter word. Ik heb een siliconen hoes en is toch lastig om het er af te halen en dergelijke.

  Daarnaast wat top exclusive games, want ik zie teveel van hetzelfde in de store, neem nu Time Recoil, Neon Chrome en Jydge, heb ze alle 3 maar is toch van hetzelfde, niet dat het slecht is, maar meer afwisseling zou wel leuk zijn.

  #170681
  Melvin
  Bijdrager

  Ik hoop toch stiekem dat er geen nieuwe pokemon game komt voor de switch, want dan zal ik er ook eentje moeten aanschaffen 😛

  Eerst even andere zaakjes regelen 😉

  Hallo iedereen!!1!

  #176423
  Matthijs113
  Bijdrager

  Ik hoop dat er een Pokémon open world game voor de Switch komt in 2018

  #203868
  oldman86
  Bijdrager

  Ik hoop eigenlijk op een vervolg van splatoon maar niet op de nintendo switch maar op de smartfone als call of duty dat kan waarom splatoon niet toch?

  En als we nog even bezig zijn gen 1 remake van pokemon op de smartfone ik weet zeker dat die game de 50 miljoen downloads krijgt dit is toch een droom voor alle pokemon gamers die geen geld hebben voor een switch en je kunt het makkelijk voor een paar euro verkopen

  Grote nintendo fan is elke dag online op de nintendo switch
  Online gamen? Vraag me gerust

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.