Wat is jullie eerste indruk van de Nintendo Switch?

Home Forum Nintendo Nintendo Switch Wat is jullie eerste indruk van de Nintendo Switch?

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Auteur
  Berichten
 • #144578
  Anoniem
  Inactief

  Nintendo Switch
  Beleef gamen thuis en onderweg op een geheel nieuwe manier!

  Switch

  De Nintendo Switch biedt je de kans om dezelfde games te spelen waar, wanneer en met wie je wil. De Nintendo Switch combineert de flexibiliteit van een handheld-systeem met de kracht van een systeem voor thuis, wat gloednieuwe manieren biedt om games te spelen.

  Thuis en onderweg
  Thuis kun je de Nintendo Switch in de Nintendo Switch-houder zetten, waarmee je het systeem op de tv kunt aansluiten. Zo kun je samen met je vrienden en familie in je woonkamer spelen. Zodra je de Nintendo Switch uit de houder haalt, wordt de handheldstijl automatisch ingeschakeld. De geweldige game-ervaring die je thuis beleefde, kun je dan onderweg voortzetten. De Nintendo Switch is voorzien van een helder HD-beeldscherm. Hiermee kun je de game-ervaring die je gewend bent van spelsystemen voor thuis ook beleven in het park, in de trein, in de auto of bij een vriend thuis.
  Switch

  Geïntegreerde Joy-Con controllers

  Aan weerszijden van de Nintendo Switch zitten Joy-Con-controllers die je kunt losmaken. Als je in je eentje bent, kun je in iedere hand een Joy-Con-controller houden. Als je met z’n tweeën bent, kan iedere speler er één gebruiken. Als je meer dan twee Joy-Con-controllers hebt, dan kun je zelfs met een grotere groep spelers aan de slag. Je kunt de controllers gemakkelijk opnieuw vastmaken aan het systeem of aan de Joy-Con-houder, die aanvoelt als een traditionele controller. Indien gewenst kunnen spelers er ook voor kiezen om gebruik te maken van een Nintendo Switch-Pro-controller in plaats van de Joy-Con-controllers. Vrienden kunnen ook samenkomen met hun Nintendo Switch-systemen voor een potje competitieve multiplayeractie.
  Switch

  De Nintendo Switch bestaat uit de Nintendo Switch Console, Nintendo Switch Dock, Joy-Con Grip en linker en rechter Joy-Con controllers
  Plaats de Switch in de Switch Dock om games op je tv te spelen
  Schuif de Joy-Con-controllers op de Switch en neem hem met je mee als een handheld console
  Speel co-op of competitieve multiplayer games met twee door elk gebruik te maken van één Joy-Con controller
  Gebruik GameCards om games af te spelen

  Switch

  #144580
  Anoniem
  Inactief

  Awel, ik dacht onmiddellijk: Eindelijk geen handheld of console moeten kopen voor geweldige games!
  Nu alleen nog zien hoe geweldig de Switch games zullen worden. Maar met BotW ziet het er veelbelovend uit.

  #144599
  bas (basssieboy)
  Bijdrager

  mijn eerste indruk was dit is geweldig mijn idealen controller

  ik hou van de switch en ik vind het een geweldige tijd om een Nintendo fan te zijn

  mijn vriendcode is SW-2716-1921-1024 toevoegen mag stuur me wel een berichtje dan weet ik dat de uitnodiging op de switch van daily Nintendo afkomt

  #144601
  Baboeshka
  Bijdrager

  Mij eerste indruk was geweldig ik word bovendien ook 9 maart 11 en als het wat later in maart komt maakt het niet uit ik ga het voor mijn verjaardag vragen want mijn ouders willen ook wel heel vaak iets later voor mijn verjaardag kopen als ik dat wil, al hoewel ik een nieuwe telefoon wil voor Pokémon GO en MiiTomo, maar zal ik dat wel doen alleen maar voor die 2 spelletjes?

  Hallo ik ben Baboeshka ik ben 11 jaar en ik ben 3eneenhalf jaar lid van DN [Daily Nintendo] en ik ben 1 jaar lang mijn ww kwijt geweest maar toen heeft yordi me geholpen en ik hou heel veel van Nintendo en ook van Sonic van SEGA vragen mag je mij gerust stellen en en mijn NNID is gwn Baboeshka. Met vriendelijke groet, Baboeshka. ps: R.I.P Iwata, 1959-2015.

  #144630
  Jelle
  Bijdrager

  Echt geweldig! Ik kon niets beters wensen.

  #144636
  Marchelvl
  Bijdrager

  Het systeem ziet er strak uit. Nu hopen dat er goede spellen voor komen.

  #145091
  Boomer
  Bijdrager

  Aangezien ik lang niet meer op de site ben geweest, en toch nog wel even mijn mening over het apparaatje wil delen, bij dezen!

  De Nintendo Switch, wauw. Nintendo is echt met een tof apparaat voor de dag gekomen en sinds de DS ben ik nooit meer zo steady over de power van Nintendo geweest. De 3DS, Wii en Wii U waren voor mij allemaal twijfelgevallen en ik denk zo dat de Wii en later in zijn levensloop de 3DS wel het voordeel van de twijfel heeft gekregen. De Wii U was heel jammer, maar had wel sterke games (Xenoblade Chronicles X, Bayonetta 2, Super Smash Bros. for Wii U, Mario Kart 8, Splatoon, Nintendo Land, Rayman Legends, Lego City Undercover). Veel derde partijen zijn enthousiast en ik snap waarom. Als de derde partijen over zouden stappen zullen ook veel “mainstream” gamers (die vooral CoD en Fifa spelen) een Switch kopen, omdat ze dan zowel thuis als lokaal (op school oid) met vrienden kunnen gamen via de dingetjes. Ik hoop dan ook dat er naast het docking station ook een losse oplaadsnoer verkrijgbaar is, dan kan je je “home console” ook mee op vakantie nemen! Samen met één scherm gamen lijkt me ook heel erg gemakkelijk. Ergens de Switch mee naartoe nemen en dan samen Mario Kart kunnen spelen met één controller, man wat vet. Allerlaatst nog mijn complimenten over de pro controller, wat een mooi ding is dat zeg! Beter dan de wii U als ik het zo zie.

  #145456
  Jelle
  Bijdrager

  Ik vind het grappig dat de Switch pro controller doorzichtig plastic heeft. (Als ik de trailer het geloven.) Herinnert me een beetje aan oudere Nintendo producten…

  #145499
  Marchelvl
  Bijdrager

  Ik zat net op YouTube een video te kijken en toen begon het me te dagen. De Nintendo Switch is eigenlijk helemaal niet zo innovatief als we denken maar eerder een aangepaste Nvidia Shield gaming tablet
  https://goo.gl/images/8PmqWv

  #145501
  max
  Bijdrager

  Dat vind ik niet want je kunt nu echt console games doorspelen waar je wilt en die tablet ia echt niet vergelijkbaar imo

  #146229
  Marchelvl
  Bijdrager

  Ik zeg niet dat het exact hetzelfde is maar de overeenkomsten zijn wel erg opvallend. Op de Shield K1 tablet kan je met een controller gamen. Nvidia levert de processor (custom X2) en bijbehorende graphics infrastructuur. Nvidia zou met een Shield 2 komen maar die plannen werden gecanceld rond de tijd dat bekend werd dat ze de processor voor de Switch gaan maken.

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.