Voorspel Nintendo's 2015

Home Forum Nintendo Nintendo Algemeen Voorspel Nintendo's 2015

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Auteur
  Berichten
 • #107959
  Boomer
  Bijdrager

  Welkom in een nieuw topic! In dit topic kun je voorspellen wat Nintendo in 2015 allemaal uit gaat brengen. Ik zal beginnen.

  Nintendo zal in 2015 zich op de Wii U gaan storten. Ze zijn goed begonnen met Captain Toad: Treasure Tracker. In februari en maart komen weer nieuwe Super Smash Bros. amiibo uit. In februari komt Nintendo ook met de New Nintendo 3DS en de New Nintendo 3DS XL. Daarbij zullen de launchgames Monster Hunter 4: Ultimate en The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D zijn. Maart zal de Wii U-maand worden met een geheel nieuwe amiibo-lineup: de Super Mario serie. Tegelijkertijd met de nieuwe Mario, Luigi, Peach, Bowser en Toad amiibo, komt Mario Party 10 uit, en nog een andere Mario-titel, namelijk Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars. In april zal Xenoblade Chronicles 3D, Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition en een aantal nieuwe amiibo uitkomen, in beide series. Ook komt Mewtwo naar Super Smash Bros.. In mei kunnen we met inkt gaan schieten in Splatoon en met onze favoriete dorpsbewoners racen in de DLC van Mario Kart 8. Code Name: S.T.E.A.M. zal ook in mei op de planken komen te staan, deze zal vaak met nieuwe personages worden geüpdatet. Er komt ook een demo in de eShop van Code Name: S.T.E.A.M.. Juni is de maand van Mario Maker, maar ook van E3, met onder andere Star Fox, Metroid en The Legend of Zelda (we gaan knallen!). In juli komt Yoshi’s Woolly World en nog meer amiibo. Ook komt Kirby and the Rainbow Paintbrush in juli uit. In augustus zien we een gloednieuwe titel die alle retro franchises bij elkaar brengt: NES Refight. Vergeten personages als Mach Rider, Takamaru, Balloon Fighter en de Ice Climbers komen bij elkaar om de nieuwe R.O.B.s met kwaadaardige batterijen te verslaan. September is de maand van Project GamePad. Deze game vermengt Giant Robot, Guard en een ander project bij elkaar. Ook Rhythm Heaven voor de 3DS zal vrijkomen. De laatste Smashpersonages zullen in september als amiibo worden uitgebracht. Het najaar kent ook geheel nieuwe Smash DLC met onder andere Isaac en Inkling. Oktober staat in het teken van Pokémon Z, een derde deel naast X en Y. Ook zal Star Fox uitkomen. In november vinden we Paper Mario voor de Wii U. Ook zien we in de eShop een geheel nieuw Duck Hunt experiment. Het is een soort Banjo-Kazooie en de Duck waar Dog & Duck op hunten is een adelaar die het gebied verwoest. Op de 3DS komt Nintendo Presents: Style Boutique 3 uit, en Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training krijgt eindelijk een release. Fire Emblem komt als grootste release ook uit in oktober. In november wordt ook Star Fox naar de winkels gebracht. December wordt afgesloten met Xenoblade Chronicles X en vervolgens The Legend of Zelda U. Er komt een nieuwe The Legend of Zelda amiibo serie. We krijgen ook Splatoon map DLC en Fallblox World komt in de Wii U eShop. Een kleine Animal Crossing demo komt in de Wii U eShop omdat hij is uitgesteld naar februari 2016. Op 31 december krijgen alle 3DS eigenaren een speciaal vuurwerk achtergrond thema.

  Wat verwachten jullie?

  #107974
  Mark
  Bijdrager

  Ik voorspel dat de echte grote titels voor de Wii U allemaal pas laat 2015 komen. Titels als Zelda, Star Fox, en Splatoon zien we sowiso pas na de zomer. Februari en maart lijken erg stil te worden voor de Wii U. Hopelijk komen Kirby en Mario Party nog in het eerste kwartaal maar ik ben bang dat dit q2 wordt. Dan hebben we Mario Maker nogk maar dat is geen echt grote release te noemen. Dus even wachten nog en de Wii U gaat knallen 🙂

  #107977
  Robomond
  Bijdrager

  Buiten alles wat al is aangekondigd, verwacht ik indd amiibo zelda serie wanneer Zelda Wii U uit gaat komen.
  Daarnaast verwacht ik een paper mario aakondiging, meer dlc voor mariokart (nog 2 extra cups), misschien een aankondiging van pikmin 4, een aankondiging metroid, als ze geen VC voor gamecube gaan aanbieden een hd-remake van sunshine?

  #107979
  Dirk van Dijk
  Bijdrager

  Ik verwacht Xenoblade in September of Oktober.

  #107982
  Frank
  Bijdrager

  @Mark Splatoon komt in mei uit volgens de laatste Nintendo Direct.

  Zelda verwacht ik pas in november/december, Star Fox zou nog daarvoor uitkomen dus die zal wel rond september/oktober komen. Yarn Yoshi bewaren ze denk ik voor in of net na de zomer.

  #107983
  jeroen deutekom
  Bijdrager

  Wanneer verwachten jullie Kirby en devils third?

  #107987
  TLoZ123
  Bijdrager

  Februari: New 3DS, Majora’s Mask 3D, Monster Hunter 4
  Maart: Mario Party 10
  April: Xenoblade Chronicles 3D
  Mei: Splatoon, Code Name: S.T.E.A.M.
  Juni: Kirby and the rainbow curse
  Juli: Mario Maker, Devil’s Third
  Augustus: Xenoblade Chronicles X
  September: Yoshi’s Woolly World
  Oktober: Star Fox U
  November: (misschien een nog onaangekondigde titel)
  December: The Legend of Zelda U

  #108273
  Mark
  Bijdrager

  ik ben wel benieuwd of Nintendo nog een Metroid aankondigd voor de Wii U dit jaar !

  #108281
  Dirk van Dijk
  Bijdrager

  Retro Studios moet toch met iets bezig wezen?, ik verwacht toch wel dat ding een Metroid titel is.

  #109571
  Haario
  Bijdrager

  Misschien een beetje een idee dat nooit waar komt, en ik heb geen idee of het goed zou uitdraaien of niet.
  In 2015 zou Nintendo kunnen een mobiel spel maken. Voor smarthphones en Tablets. Maar geen Mario, Pokemon, en zeker geen Zelda of Metroid. Nee, wat me een goed idee lijkt, is een port maken van het ijsje-spelletje uit Wii Play Motion. Eerst laat je spelers een Mii kiezen uit bestaande mii’s of Mii’s importeren uit Wii U of 3DS, en die laatste twee staan in het groot, met een fototje van de console erbij. Dan kan je wat spelen, want eigenlijk is het wel een leuk spelletje, en de ‘swirl’ modus is er natuurlijk ook. De bedoeling is om zoveel mogelijk ijsballen te verzamelen op een hoorentje zonder dat het omvalt. Op de Wii ging dit door de remote te kantelen, op je tablet/telefoon kan dit door hem te kantelen. Simpel. Door te spelen verdien je muntjes (de mario muntjes) en met die muntjes kan je je Mii uitrusten met wat coole kledij en accesoires (en sommige met verwijzingen naar Wii U/3DS), een xl hoorentje kopen, enz, enz. Je kunt ook extra muntjes verdienen door (vrijwillig) een video te bekijken. In die video maakt Nintendo reclame voor de Wii U/3DS. Ze kunnen bijvoorbeeld een soort deluxe editie tonen, met dat telefoonspelletje op Wii U en nog 11 andere spelletje in een, Wii Play U bijvoorbeeld. En dan tonen ze nog wat Mario U, zeggen dat die twee games samen in een pack zitten, en katshing (of hopelijk toch).
  Wat vinden jullie van dit idee?

  #109591
  Randy
  Sleutelbeheerder

  op zich best goed idee. Nintendo franchises naar mobiele apparaten brengen ben ik niet voor maar Nintendo kan natuurlijk wel compleet nieuwe spelletjes maken voor smartphones en tablets 🙂

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.