Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vertel jouw verhaal achter Daily Nintendo!

Home Forum Hét DN Café Algemene Chat Vertel jouw verhaal achter Daily Nintendo!

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • #155453
  LaurensVE
  Bijdrager

  Daily Nintendo wordt 10 jaar! Sommige mensen zijn er al heel lang, sommige wat minder, maar iedereen heeft wel een verhaal achter Daily Nintendo.

  Wat is jouw verhaal achter Daily Nintendo? Wat heb je meegemaakt wat je altijd is bijgebleven, wat mis je wat vroeger was en nu niet meer etc.? Vertel het hieronder!

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #155454
  LaurensVE
  Bijdrager

  10 jaar Daily Nintendo alweer, pff… De tijd gaat snel, sneller dan So(/a)nic…
  Ik ga even mijn levensverhaal vertellen over Daily Nintendo, ga er maar goed voor zitten, neem een bakje pupcørn en een milksjeek ofzo.

  7½ jaar geleden, ergens in augustus 2009, toen ik 6 was, kwam ik DN als eerste tegen.
  Ik wou kijken wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben, en ik wou sowieso games voor de Wii. Ik typte toen in (lang leve mijn zoekgeschiedenis die alles bewaarde): ‘Nintendoo spelen Wie’ (gg mijn spelling toen), toen corrigeerde Google mij op ‘Nintendo spellen Wii’.
  En opeens zag ik tussen de resultaten de aankomende releases van Nintendo staan op DN, en dat wou ik wel zien! (Linkje: http://www.dailynintendo.nl/2009/08/02/aankomende-releases-nintendo/)
  Ik keek op de DN pagina en zag dat het alleen over Nintendo ging (vandaar ook de naam 😝). Ik zette DN toen in mijn bladwijzers en keek er ongeveer elke dag op.

  De afgelopen jaren is DN veel veranderd, en in positieve zin! Er kwamen nieuwe crewleden, en sommige gingen helaas ook weer weg.

  Ik maakte pas in januari 2016 een account aan, omdat ik nooit echt een account nodig had, maar ik zag wat je allemaal kon met een DN account, maakte ik er maar toch eentje aan.

  Ik begon DailyNintendo pas echt te kennen op 15 augustus 2016 (mijn verjaardag), ik had namelijk een vraag over een DS spel, ik zag dat DN ook een Telegram groep had, dus daar ging ik in! Ik werd meteen begroet door een paar mensen en mijn vragen waren beantwoord!

  Ik leerde @jarnonk (Jarno) als eerste kennen, ik zei toen random: ‘Hoi, ik zoek vrienden.’, wij zijn goede vrienden geworden, wij hebben het over allemaal verschillende onderwerpen gehad, van de 🌚 emoji tot foto’s omtoveren met gezichten van o.a. Jordy, Joël en ik. En natuurlijk mijn o zo leuke bijnamen die jij mij hebt gegeven 😋.

  Daarna kwam @jordyyy (Jordy), ik vond hem eerst een beetje apart, maar toen ik aan mijzelf dacht, toen vond ik hem volkomen normaal 😂. Hij was voor mij ook iemand waar ik mee kan praten, samen met Joël en Jarno. Jordy hielp mij altijd uit de brand en ik ben hem daar heel erg dankbaar mee.

  Daarna kwam @joelgx (Joël), ik leerde hem pas na 6 maanden echt goed kennen, hij stuurde toen privé een gemodde versie van Super Smash Bros. Wii U, daar zat o.a. Harambe, TSM Diddy Kong, Son Goku en Fox 64 in. Uiteindelijk kwamen wij erachter dat wij ook heel goed met elkaar overweg kunnen, en tot vandaag de dag sturen wij nog steeds memes naar elkaar en hebben wij over.
  Sinds toen zijn Joël, Jarno, Jordy en ik een goed groepje geworden.

  En ook @jelle619 (Jelle) voor de hulp qua Raspberri etc.

  Ik vroeg uiteindelijk ergens aan het einde van 2016 of zij nog iemand zoeken om de groep te beheren, toen had Jordy mij beheerder gemaakt en sinds toen ben ik beheerder.

  Aan het einde van het jaar kwam Jordy, Joël en Jarno op het idee van Community Live, en ik was toen altijd ‘de gast’ sinds kort hoor ik er ook bij.

  Ik wil ook nog een heel speciale dank doen aan @admin en @roel.
  Voor @roel (Roël) omdat hij mij altijd hielp met van alles en nog wat, met de gesprekken etc.
  En voor @admin (Randy(r)) dat jij ook voor mij klaarstond, vooral op het gebied qua DN.

  Ten slotte wil ik die ik via DN heb leren kennen heel erg bedanken voor alle leuke tijden, forumspellen etc.!

  Ik hoop voor heel Daily Nintendo nog vele jaren en misschien ooit nog een tijdschrift 😋!

  -Laurens
  (Of Lautje, Laurierblaadje, Laurentien, Laura, Laurena.)

  Ps. Joël is een meisje.

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #155455
  Jelle
  Bijdrager

  @laurensve Haha, ik ben alleen maar goed voor die Raspberry Pi. 😂 Eigenlijk heb ik niet zo’n lange geschiedenis, ik zit hier pas een jaar! 😛 Ik weet niet eens ’s meer hoe ik op deze website gekomen ben!

  #155457
  Mark
  Bijdrager

  kort maar krachtig. Nadat tijdschriften verdwenen zocht ik het nieuws op internet. Daily Nintendo is simpelweg enige site die écht alles covered zonder dat je wat mist 🙂

  #155458
  Suwako Moriya
  Bijdrager

  10 jaar al, ik was toen in 2007 nog maar 15!
  Gefeliciteerd met deze milestone, het is een hele grote voor een nieuws site.
  ヾ(。>﹏<。)ノ゙✧*。

  Bedrijfseigenaar EN full stack indie game developer bij CW-Games.

  Persoonlijke portfolio: https://www.076.wtf

  #155459
  LaurensVE
  Bijdrager

  [quote quote=155455] @laurensve Haha, ik ben alleen maar goed voor die Raspberry Pi. 😂 Eigenlijk heb ik niet zo’n lange geschiedenis, ik zit hier pas een jaar! 😛 Ik weet niet eens ’s meer hoe ik op deze website gekomen ben!

  [/quote]

  MacKeeper 😛

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #155460
  Jelle
  Bijdrager

  @laurensve, nee dank je, mijn leven wordt al achtervolgd door de verschrikking genaamd Mackeeper, ik verzoek u hierbij de vijand van de Mac-community niet te helpen met verspreiden. Dank u.

  #155461
  Suwako Moriya
  Bijdrager

  De bedrijfsnaam zegt het al. 😛

  Voor als je wilt fact checken: https://mackeeper.com/about?lang=ja

  Bedrijfseigenaar EN full stack indie game developer bij CW-Games.

  Persoonlijke portfolio: https://www.076.wtf

  #155495
  Jelle
  Bijdrager

  @david

  Helemaal krom.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.