Tomodachi life tips

Home Forum Overig Gaming Overig Tomodachi life tips

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Baboeshka 2 jaren, 7 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #144384

  Baboeshka
  Bijdrager

  Hallo, ik heb 4 Tomodachi Life tips, ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

  Tip 1 Ruzie tip: Als iemand ruzie heeft, moet je als eerst kijken naar de persoonlijkheden. De persoon die het redelijkst is moet NIET zijn excuses aanbieden. Degene die een iets minder redelijke persoonlijkheid heeft moet zijn excuses aanbieden. Als ze dezelfde persoonlijkheid hebben dan gok je.

  Tip 2 Verliefdheid tip: Als iemand verliefd op iemand is, sla dan eerst op, dus als je het hartjeswolkje ziet, sla dan op en ga dan verder, zodat, als het mislukt is, je gewoon je systeem uit kan zetten en het opnieuw kan proberen met een andere manier.

  Tip 3 Scheiding tip: Om te voorkomen dat iemand gaat scheiding, moet je ze veel dingen laten doen, dan hebben ze veel plezier met elkaar en gaan ze natuurlijk liefde voelen, kijk regelmatig bij iemands profiel hoe de relatie tot nu toe is, om ze zelf dingen te laten doen, kun je ze bijvoorbeeld op vakantie laten gaan.

  Tip 4 Foodlist tip: Hier is een tip om een Foodlist misschien wel binnen 2 uur vol krijgt, voordat je iemand eten geeft, sla dan op, als het nou niet verukkelijk, heerlijk, lekker, niet lekker of vies is, sluit je de game en start je hem weer opnieuw op. Het is wel logisch als deze tip niet werkt als je nog niet veel etenssoorten heb.

  Dat waren de tips, ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad, als je zelf nog een tip heb laat het dan weten in de reacties.

  Hallo ik ben Baboeshka ik ben 11 jaar en ik ben 3eneenhalf jaar lid van DN [Daily Nintendo] en ik ben 1 jaar lang mijn ww kwijt geweest maar toen heeft yordi me geholpen en ik hou heel veel van Nintendo en ook van Sonic van SEGA vragen mag je mij gerust stellen en en mijn NNID is gwn Baboeshka. Met vriendelijke groet, Baboeshka. ps: R.I.P Iwata, 1959-2015.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.