The Legend Of Zelda Breath Of The Wild DLC

Home Forum Nintendo Nintendo Switch The Legend Of Zelda Breath Of The Wild DLC

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #170372
  LaurensVE
  Bijdrager

  Heyhoi!

  Ik vraag voor kerst The Legend Of Zelda BOTW (don’t blame me, ik heb het spel nog niet).

  Altijd als ik een game koop wil ik ook de DLC, omdat ik dat vind dat de game dan ‘compleet’ is.

  Ik heb alleen een vraagje: wat hebben de twee DLC’s te bieden en is het het geld waard?

  -Laurens

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #170402
  Mitchel
  Bijdrager

  De eerste DLC heeft een soort van Cave of Ordeals waar je verschillende niveaus hebt met beperkte hoeveelheid wapens. Hier moet je steeds sterkere vijanden verslaan. Er ligt een mooie beloning op je te wachten als je dit hebt voltooid.

  De tweede DLC gaat verder met het verhaal. Je hebt een kleine missie in het begin waar je 4 shrines moet voltooien. Deze shrines openen de poort naar nieuwe shrines waar flashbacks van de Champions op je liggen te wachten.
  Hierna heb je een Divine Beast die je moet voltooien, gevolgd door wellicht de beste boss fight van het spel en vervolgens een toffe reward.

  Ik heb me erg vermaakt met de DLC en ik vond het de prijs van €20,- meer dan waard.
  Ik had alleen gehoopt dat de plek in de timeline duidelijk werd.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #170405
  Anoniem
  Inactief

  Ik sluit me aan bij Mitchel over de eerste DLC. Hij was veel leuker dan ik gedacht had, en de Master Mode is zeker leuk als je de game een tweede keer wil spelen, al vind ik de stand veel te moeilijk.
  Over de tweede kan ik niet echt oordelen want ik ben de tweede DLC nog niet begonnen. Maar ik heb er redelijk positieve dingen over gehoord.

  Maar als je BotW nog niet hebt en je zou nog even kunnen wachten met spelen, dan zou je misschien beter wachten op de GOTY editie. Niet dat ik weet of die uitkomt ofzo, maar het lijkt me hoogstwaarschijnlijk. Zo’n GOTY bevat dan over het algemeen toch ook alle DLC voor de gewone prijs.

  #170454
  Mitchel
  Bijdrager

  Nintendo heeft nog nooit een GotY editie uitgebracht, dus het lijkt mij sterk dat die komt…

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #170477
  Mark
  Bijdrager

  @m1997 klopt MAAR nintendo was vroeger ook nooit zo van betaalde DLC wat ze nu ook helemaal hebben uitgevonden 😛

  #170482
  Mitchel
  Bijdrager

  Daar heb je een punt inderdaad.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #170484

  @laurensve Het grootste kritiekpunt die ik tot nu toe gezien heb online is dat de dlcs dingen toevoegen die niet meer zo leuk zijn als je de game al hebt uitgespeeld, oftewel: het zou leuk zijn geweest als je de game met de dlc begonnen was, maar nu niet meer de moeite waard. Je kunt bijvoorbeeld veel armor verzamelen uit eerdere games. Het probleem hierbij is dat, als je de game al hebt uitgespeeld, de armor geen meerwaarde meer heeft. Daarnaast is de “end game’ gear veel beter dan de dlc gear, dus er is geen echte rede meer om hem te dragen. Dit is natuurlijk wel zeer leuk als je het vind voordat je de game hebt uitgespeeld.

  daarnaast zijn er ook veel quality of life verbeteringen. zo kun je zien waar je geweest bent dmv van heroes path en nog veel meer. Zo kan je je paard vanaf overal oproepen als je een nieuw item vind in de game en is er een masker waarmee je korok seed makkelijker kunt vinden. veel mensen online klaagden alleen dat als ze de game al hadden uitgespeeld, ze niks meer aan hun paard hadden, en dat ze niet een klein gebied op de map zouden gaan exploren voor max wat extra geld. Veel mensen hadden liever nieuwe gebieden of nieuwe uitdagingen gezien ipv het hiervoor genoemde.Daarentegen is dit wel heel leuk als je het aan het begin van de game koopt.

  daarnaast heeft @m1997 goed uitgelegd welke content er is toegevoegd, die zeer leuk is, ook als je de game al hebt uitgespeeld.

  ikzelf ben gestopt met spelen na de eerste “dungeon” omdat ik al vermoedde dat er veel dingen in de dlc zou zitten die later onnodig zouden worden, en daardoor heb ik nu enorm veel plezier van de dlc en vind hem ook zeker weten al zijn geld waard.

  tldr: zeker geld waard, maar dan moet je hem wel geruime tijd voor je de game hebt uitgespeeld kopen, doe je dat niet, dan hangt het er per persoon vanaf.

  #170497
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Ja, koop hem erbij. De game (die al immens is qua content) wordt er alleen maar completer van. Zoals hiervoor al gezegd is heeft de DLC veel meer toegevoegde waarde als je de game nog niet gespeeld hebt. Uiteindelijk draait het om meer side quests, en we weten allemaal: hoe meer hoe beter.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.