Super Smash Bros. (werktitel)

Home Forum Nintendo Nintendo Switch Super Smash Bros. (werktitel)

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Auteur
  Berichten
 • #174421
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Ja hoor, de kogel is door de kerk! Super Smash Bros. komt naar onze geliefde Nintendo Switch. En als klapper op de vuurpijl arriveert ‘ie al dit jaar! Dus, tijd voor een hoop speculaas.

  Als eerste: gaat dit om een nieuw deel of lijkt het toch een port te worden van Smash 4? Op het eerste gezicht leek de aankondiging te gaan om een nieuwe character vanuit Splatoon: de Inkling. Toch, het logo lijkt anders en de Link lijkt te komen uit Breath of the Wild – in plaats van de model uit Twilight Princess.

  Wat verwacht je? Wat hoop je? Speculeer hier!

  #174431
  Jarne
  Bijdrager

  BANDANA DEE

  👑🐧 King Dedede! 🐧👑

  #174436
  Mitchel
  Bijdrager

  Ik blijf gokken op een enhanced port. Lijkt me tof als ze Yooka-Laylee toe voegen om wat meer aandacht te kweken voor het spel.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #174437

  @m1997 Als ze aandacht willen kweken dan doen ze dan 100% zeker niet met Yooka/Laylee

  0% kans

  #174438
  Mitchel
  Bijdrager

  @m1997 Als ze aandacht willen kweken dan doen ze dan 100% zeker niet met Yooka/Laylee

  0% kans

  Ik heb het over aandacht kweken voor het spel Yooka-Laylee zelf 😉

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #174446
  Randy
  Sleutelbeheerder

  Een nieuw deel lijkt me bijna onmogelijk zo snel, en anders knap werk! Denk inderdaad verbeterde port met veel nieuwe content

  #174451
  Anoniem
  Inactief

  Ter verdediging van Smash V:

  -Deze tweet van Sakurai wordt als volgt vertaald: “Op dit moment zijn we in het stadium waarbij we de game hebben onthuld, maar ik heb in alle stilte dag na dag gewerkt aan de game. Heb geduld totdat we meer informatie kunnen vrijgeven, of tot de releasedag.”
  https://mobile.twitter.com/Sora_Sakurai/status/971885028245307392?s=20

  -HAL Loboratory wordt op het einde vermeld en niet Bandai Namco (ontwikkelaar Smash IV).

  -De ontwikkeltijd van de vorige Smash games was nooit langer dan 3 jaar. De laatste Smash kwam in 2014, dus we zijn al 4 jaar later wat best een mooie tijd is om een game te maken. En hoewel Smash IV tot 2016 ondersteund werd, denk ik niet dat dit door de hele team gebeurde en dat er dus simultaan aan de Switch game gewerkt kon worden.

  #174452

  @dracquiteur Ze waren eerst nog bezig met de dlc tot februari 2016. in maart/april 2016 is de development waarschijnlijk begonnen.

  Dat HAL wordt vermeld betekent HELEMAAL NIETS.

  Het enige wat er staat is dat de originele game (smash 64) eigendom is van HAL en Nintendo.
  Aangezien er geen karakters te zien waren die eigendom waren van Bandai Namco, staan hun ook niet vermeld.
  in alle trailers van smash 4 was ook nooit Bandai Namco te zien, alleen als een Bandai eigendom werd laten zien, bijvoorbeeld Ryu, dan stond het er wel bij.

  Deze video geeft het het beste weer: https://www.youtube.com/watch?v=7L3OqdsGZ04&t=522s Zeker het kijken waard voor iedereen hier om onjuiste informatie met betrekking tot copyright te vermijden.

  Zelf denk ik dat het net een vervolg gaat zijn als Splatoon 2. Technisch een nieuwe game, maar gebruikt veel van de originele splatoon. genoeg content om het een vervolg en geen port te noemen, maar lijkt wel veel op het voorgaande deel. Ik denk dan ook dat er aardig wat (betaalde) dlc gaat komen net als bij smash 4 het geval is geweest.

  Het enige nadeel bij smash games (vind ik), is dat een groot deel van het roster al wordt vastgesteld bij het begin van de ontwikkeling. Ik verwacht dus geen hele nieuwe Nintendo karakters als Springman van Arms, of Rex van Xenoblade 2. Wel hoop ik dat de dlc daar verandering in gaat brengen.

  Stel dat het een port/deluxe editie is, dan was de ontwikkelingstijd minder, dus dan is het roster later vastgesteld, en dan kunnen we wel meer recentere karakters verwachten.

  #174616
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  @dracquiteur Ze waren eerst nog bezig met de dlc tot februari 2016. in maart/april 2016 is de development waarschijnlijk begonnen.

  Oneens. Een paar DLC-characters verdient niet jarenlang de aandacht van een heel team. Ongetwijfeld dat Sakurai bij dat project wel leiding heeft gegeven, maar ondertussen kan er makkelijk gewerkt worden aan een Smash 5.

  Voor de trailer had ik nooit een nieuwe Smash verwacht, maar ik denk toch dat het er nu van komt. Laten we eerlijk zijn, Nintendo moet ook wel. Ze kunnen niet blijven wegkomen met al die ports, zeker niet in het najaar.

  #174618
  LaurensVE
  Bijdrager

  Lijkt me tof als ze Yooka-Laylee toe voegen om wat meer aandacht te kweken voor het spel.

  Als Nintendo aandacht wilt kweken doen ze het wel voor ARMS. Ben benieuwd of er ARMS personages in SSB Switch komen.

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #174621
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Waarom zou het Nintendo’s verantwoordelijkheid moeten zijn om extra aandacht te kweken voor een geflopte indie – die om te beginnen alleen maar op nostalgie leunt? Het zou leuk zijn om wat oude Rare characters toe te voegen, maar we weten helaas allemaal hoe Microsoft daar over denkt.

  Ik hoop zelf wel op een Arms character, leuk voor de variatie. Daarentegen zit er ook geen Inkling in Smash 4, terwijl we die toen al hadden verwacht. Misschien dat ze nog even wachten met Arms toevoegingen.

  Zelf hoop ik op wat obscure characters. Captain Rainbow bijvoorbeeld, of Captain Syrup. Viewtiful Joe zou ook heerlijk passen, maar geen Nintendo IP.

  #174664
  Mitchel
  Bijdrager

  Wat dachten jullie dan van Simon Belmont (Castlevania)? Dat is wel een personage die ik een plekje verdient, wat mij betreft.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #174723
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Ja, hele vette keus! Ben alleen bang dat Konami pas een GO geeft als ze weer iets met de franchise doen. Best een prima serie trouwens op Netflix (even random aanradertje).

  #174764
  oldman86
  Bijdrager

  Ik denk dat er zo ie zo nog vele switchen verkoop bij komen door deze game

  Grote nintendo fan is elke dag online op de nintendo switch
  Online gamen? Vraag me gerust

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.