Paper Mario The Origami King.

Home Forum Nintendo Nintendo Switch Paper Mario The Origami King.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #219798
  max
  Bijdrager

  Kijken jullie wel of juist niet uit naar de net aangekondigde Paper Mario Origami King?

  Ik persoonlijk wel maar verbaas me over de hoeveelheid haat reacties op internet 😅

  Paper Mario neemt zichzelf eigenlijk nooit al te serieus en Nintendo lijkt nu toch echt weer de nodige verfrissing in de game te stoppen. Nu hopen op een goed vechtsyseem😁

  #219799
  max
  Bijdrager

  En nog de trailer

  #219801

  Ja, dat is precies waar de haat altijd vandaan komt bij de Paper Mario serie: het gevechtssysteem. Iedereen blijft verzot op het oorspronkelijke gevechtssysteem die de eerste twee delen had. Mensen verlangen daarnaar terug, dus elke nieuwe Paper Mario die wordt aangekondigd die dit ‘originele’ gevechtssysteem niet heeft ontvangt gelijk een hoop haat.

  Ik persoonlijk zit hier niet zo mee. Ik kan wel waarderen dat ze vernieuwend proberen te zijn. Het lukt niet altijd natuurlijk (Sticker Star was flut 😥). Maar niet geschoten is altijd mis. Ik kijk hier wel naar uit. Ik laat me verrassen door het nieuwe gevechtssysteem.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #219803
  Koopa
  Bijdrager

  Ben hier enthousiast over. Color splash was een vermakelijke game. Leuk om te ontdekken en prachtig vorm gegeven. Die onderdelen lijken hier zeker net zo goed. Zo te zien hebben ze deze game gemaakt op de fundering van Color Splash. Nu hopen dat bij deze het gevechtssysteem iets vermakelijker is. Te vaak rende ik snel om vijanden heen om gevechten te voorkomen in CS. Ik kijk uit naar meer info.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.