Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Switch pro in 2020

Home Forum Nintendo Nintendo Switch Nintendo Switch pro in 2020

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #214202
  Alex-Slijters
  Bijdrager

  Ik lees op meerdere websites dat er waarschijnlijk dit jaar nog een switch pro gaat komen om de concurrentie aan te kunnen met de ps5 en xbox series x. Men zegt dat de switch een touchscreen krijgt van 1080P en 4K output/upscaling in dock met een releasedatum in september zou dit een goede zet zijn van Nintendo ? Wat denken jullie ?

  #214222
  max
  Bijdrager

  Lijkt mij sterk. Destijds gingen zelfde geruchten rond over de Wii en Wii U. Nintendo heeft ook altijd aangegeven niet mee hoeven met al dat grafische geweld.

  Stel ze doen het toch, hoe zou dat dan gaan? Is elk spel dan geschikt voor beide versies? En is het verschil wel relevant genoeg?

  #214227

  Voor mij hoeft het niet per se. Grafische kracht heeft mij sowieso nooit echt geboeid. Artistieke visuele stijlen zijn mooier dan realistische stijlen. En voor artistieke stijlen heb je geen 4K nodig. En ik vind ook dat realistische stijlen sneller dateren.

  En voor de concurrentie hoeven ze het ook niet te doen denk ik. PS en X-Box trekt toch een ander soort game publiek dan Nintendo. Die hardcore gamers gaan niet ineens overlopen omdat je ineens bijvoorbeeld Mario in 4K kan spelen.

  Nintendo fan sinds 1994.

  #214228
  oldman86
  Bijdrager

  Zou ik wel willen hyped

  Grote nintendo fan is elke dag online op de nintendo switch
  Online gamen? Vraag me gerust

  #214229
  max
  Bijdrager

  Zou het dan voor ontwikkelaars makkelijker dan wel aantrekkelijker worden grote titels naar de Switch te brengen?

  #214253
  robert robert
  Bijdrager

  Ik denk dat, als ze het doen, ergens oktober/november wel goed is, beetje in richting met PS5 release en de feestdagen. Als die komt, dan zullen we het tijdens de E3 pas horen denk ik

  #214294
  Jarne
  Bijdrager

  Ik hoop gewoon niet dat het exclusieve spellen gaat krijgen.

  ūüĎĎūüźß King Dedede! ūüźßūüĎĎ

  #214490
  dandanna
  Bijdrager

  Grootste uitdaging lijkt me de batterijduur op 1080p. Hoeveel minuten kan je dan je favoriete shooter onderweg in de trein op Full HD spelen? Of wordt de Switch Pro stukken zwaarder in gewicht? Hoe dan ook, ze zullen ergens moeten inleveren als er meer rekenkracht nodig is tijdens het gamen.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.