Nintendo Switch Online

Home Forum Nintendo Nintendo Switch Nintendo Switch Online

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  robert robert 4 maanden, 2 weken geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #190891

  Koopa
  Bijdrager

  Hallo Nintendo Switch online is nu een paar maand betaald. Hebben jullie een abonnement en zo ja? Hoe bevalt het? Zijn de NES games leuk? Gebruik je de app veel?

  #190892

  Koopa
  Bijdrager

  Laat ik zelf beginnen. Zelf heb ik met 4 vrienden een familie abonnement. Niet heel duur dus. Maar voor mij is de enige plus de NES games. Verder speel ik best wat online, maar het loopt wat mij betreft matig. Sinds het online betaald is vind ik veel servers slechter draaien ipv beter. Zowel bij Splatoon als mario Tennis is er meer lag dan toen het gratis was. Gister viel telkens de verbinding weg bij een coop missie. Ik heb mijn eigen verbinding gecheckt en die was prima. De app doet ook weinig bijzonders. Tot nu toe is het alleen wel grappig om af en toe wat NES games te spelen. Ik heb marioBross3 en Metroid al een paar uur gespeeld. Dus nog niet heel positief voor mij.

  #190893

  Mitchel
  Bijdrager

  Ben van plan om het pas vrijdag, als Smash uit is, aan te schaffen.
  Alleen vind ik het online systeem bij voorbaat al niks: voor de zoveelste keer NES games, geen speciale kortingen op first-party games en nu hoor ik van jou ook dat de servers bagger zijn.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #190914

  Randy
  Sleutelbeheerder

  ik heb het abonnement en vind de prijs op zich wel oke, online gamen is gewoon niet meer gratis. Wel kan de stabiliteit inderdaad nog flink omhoog dus ruimte voor verbeterig is er zeker! En de NES games….tsja, leuk maar niet meer dan dat.

  #190921

  Koopa
  Bijdrager

  De prijs is zeker prima, dat maakt me niks uit. Als de servers maar goed zijn. Ben benieuwd hoe dat met SSBU gaat.

  #190922

  Melvin
  Bijdrager

  Ik heb geen abonnement want mijn switch is vandaag binnen gekomen ^_^
  Ik ga voorlopig het ook niet aanschaffen, omdat de games die ik op dit moment speel geen online features hebben zover ik weet.

  Hallo iedereen!!1!

  #191180

  robert robert
  Bijdrager

  kunnen we niet een familie account nemen met DN leden? 😛

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.