Nintendo gerelateerde Soundtracks en Remixes!

Home Forum Hét DN Café Amusement Nintendo gerelateerde Soundtracks en Remixes!

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Mitchel 2 weken, 5 dagen geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #185719

  Datendo
  Bijdrager

  Door het topic van Menno (Nintendo gerelateerde Youtube filmpjes!) kwam ik op het idee op een topic te maken om je favoriete Soundtracks,Remixes en andere muziek die Nintendo relateerd is te delen.
  Bij een videogame is meestal de gameplay het belangrijkst naast besturing en graphics ook meespelen maar de muziek die gemaakt wordt mag zeker niet vergeten worden.
  Vaak zit er heel veel werk achter het maken van passende soundtrack die bij het level of niveau past.
  Een hoogtepunt van video game muziek is de Super Smash Bros serie.
  Bij elke release van een nieuw deel zit er weer veel nieuwe muziek in waarvan veel van recent verschenen games.
  In de komende titel: Super Smash Bros Ultimate kun je luisteren naar meer dan 900 nummers waarvan 800 uit de Nintendo universa en 100 van Super Smash Bros Ultimate.

  Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete Nintendo muziek en welke muziek jullie aanraden.

  #185720

  Datendo
  Bijdrager

  Ik heb de afgelopen week een kanaal ontdekt wat hele toffe remixes maakt van bijvoorbeeld Donkey Kong Country, Splatoon, Metroid, The Legend of Zelda, Super Mario en Kirby.
  Het kanaal heet DJtheSdotcom genoemd naar de maker DJ the S.
  Omdat voor Super Smash Bros Ultimate in de laatste Nintendo direct King K. Rool. heeft aangekondigd als nieuwe vechter heeft dit kanaal een geweldige remix gemaakt van: Gangplank Galleon,Bad Boss Boogie en Crocodile Cacophony.
  Hiermee is deze King K. Rool Melody een mooi eerbetoon aan de krokodil die al meer dan 10 jaar niet meer in een video game heeft gezeten en nu in Super Smash Bros Ultimate zit.
  Een aanrader voor liefhebbers van Donkey Kong Country.
  Check ook het kanaal voor meer geweldige remixes.

  #185722

  Mitchel
  Bijdrager

  Zelda heeft wat mij betreft toch wel de beste muziek. Zo vind ik de soundtrack van Twilight Princess zo goed als perfect.

  Super Mario Galaxy had ook een geweldige soundtrack en verder heb ik ook altijd een zwak voor David Wise (van de DKC serie).

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #185726

  robert robert
  Bijdrager

  Zouden er ook soundtracks op Spotify staan? dan toch maar eens spotify nemen 😛

  #185865

  max
  Bijdrager

  Zeker op Spotify zoek maar eens op zelda play list 😍

  #186106

  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Alles van David Wise geeft me kriebels. Teveel herhaling, zelfde sounds, bah. Als je lang op een level vastzit word ik letterlijk misselijk van zijn soundtracks. Zo heb ik recent zowel Snake Pass, als Tropical Freeze en Yooka Laylee op moeten geven of moeten muten. Verschrikkelijk overgewaardeerde meuk.

  Doe mij maar een soundtrack van de main man Koji Kondo. Prachtig, vol met variatie en originele lange thema’s. De Destiny soundtrack mag van mij ook op repeat zonder vervelend te worden, al dan wel een stuk minder uitgesproken dan de Kondo tunes.

  Vroeger, in een ver verleden zonder internet, zette ik de GTA radio aan in-game om te kunnen luisteren naar de briljant uitgekozen playlists.

  #186109

  Mitchel
  Bijdrager

  Ben het totaal niet me je eens betreft David Wise. Die man heeft toch echt wel twee van de mooiste soundtracks gemaakt voor de SNES (DKC1+2). Bijzonder knap hoe hij met vrij weinig toch iets unieks heeft kunnen creeëren. Luister maar eens naar Aquatic Ambience, Forest Interlude of Stickerbush Symphony. Je kunt echt niet ontkennen dat het geen pareltjes zijn 😉

  Ook zijn latere werk in Tropical Freeze is fantastish. Erg afwisselend qua stijl en totaal niet herhalend. Nummers duren juist lang.

  Vind het grappig dat je Koji Kondo noemt. Uiteraard een hele goede componist en ook wel beter dan Wise, maar ik vind zijn werk toch echt wel minder variatie hebben en ook zijn de nummers vaak aan de wat kortere kant.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.