Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo E3 Direct – Wat vonden jullie ervan?

Home Forum Nintendo Nintendo Algemeen Nintendo E3 Direct – Wat vonden jullie ervan?

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Auteur
  Berichten
 • #179664
  Anoniem
  Inactief

  De Nintendo E3 Direct zit er weer op!

  Er zijn veel games aangekondigd maar wat vinden jullie ervan? Laat het weten in dit topic!

  #179669
  max
  Bijdrager

  Eigenlijk viel het me wat tegen. Enige echte grote games zijn Smash fire emblem en Mario party al is de laatstgenoemde niet erg groot…

  #179698
  Jarne
  Bijdrager

  Wat een teleurstelling was dit…

  👑🐧 King Dedede! 🐧👑

  #179699
  Mark
  Bijdrager

  Zo erg was t toch niet? Smash + fortnite is in feite al goed voor meer verkopen. FE en Mario Party komen ook + Pokemon 🙂 Ik ben tevreden

  #179700

  Mij viel het niet zo tegen als anderen.

  Vorig jaar waren er meer aankondigingen. Nintendo was net klaar met de enorm geflopte wii u en kreeg nu een kans om het weer goed te maken met de switch.
  Ze moesten dus wel veel games tonen omdat ze zich niet nog een flop als de wii u konden veroorloven.
  Ze moesten aan consumenten bewijzen dat er niet grote periodes zouden zijn zonder games en dat er in de toekomst ook toffe games aan zouden komen.

  nu verkoopt de switch goed en hoeft dat niet. Nintendo kondigt nu de games weer als vanouds aan: kort voor de release. Dit zie je bijvoorbeeld met mario party. Die verschijnt over een paar maanden al. Dit betekent dus niet dat er helemaal niks meer komt volgend jaar. het betekent alleen dat nintendo die games pas later gaat laten zien.

  Ook is de kans groot dat andere games compleet overschaduwt zouden worden door smash. Het is logischer om later dit jaar een direct te doen met 2019 aankondigingen, op een direct waar smash niet zo’n grote rol speelt.

  Smash vind ik geweldig. De hoeveelheid content die je voor je geld krijgt is niet normaal. Wel hoop ik op nog zo’n 5 (onaangekondigde) nieuwe karakters. Ook hoop ik op dlc met daarin nog meer nieuwe karakters.

  Een grote teleurstelling was dat je de Pokemon Mew alleen kunt krijgen met de Pokeball plus. Je moet dus in feite 50 euro betalen als je mew wilt hebben. Ook vind ik het jammer dat in Pokemon let’s go de safari zone compleet is vervangen door de pokemongo park (waarmee je pokemon van go naar let’s go overzet)
  Ook vind ik het belachelijk dat je mew van Pokemon Go niet kan overzetten naar let’s go. Ze locken Mew dus echt volledig achter de Pokeball plus.
  voor de rest zag de game er wel goed uit.

  EDIT: de Xenoblade 2 dlc zag er ook heel tof uit

  #179717
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Prima Direct. Zoals pokemontrainerred hierboven al zegt, lag de focus volledig op wat dit jaar uitkomt. Natuurlijk zag ik graag Metroid Prime 4, Yoshi, de echte Pokémon rpg, Pikmin 4 of een echte verrassing, maar Nintendo heeft simpelweg voor de releases van 2018 gekozen.

  Dit zegt ook wat over Nintendo’s positie in de markt. Waar ze vorig jaar loze beloftes moesten doen (logo Metroid Prime 4, Pokémon rpg, Yoshi) kunnen ze het zichzelf nu permitteren om alleen de games te laten zien die praktisch af zijn. De Switch verkoopt goed, het heeft geen vergezichten nodig.

  Saai? Wellicht, maar hun verkopen zullen er niet onder lijden. Wij zullen allemaal Smash (en een groot deel ook Pokémon en Party) halen en daardoor hebben ze al een top najaar.

  #179774
  Jordy
  Bijdrager

  Persoonlijk vond ik het teleurstellend. Normaal gesproken is een E3 presentatie altijd iets speciaals.
  Nu vond ik hem minder dan afgelopen Nintendo Directs.

  Eerlijk is eerlijk, de nieuwe Smash ziet er wel echt geweldig uit. Kan niet wachten hem te spelen.
  Fire Emblem ben ik ook positief over. Het is alleen wel jammer dat hij is uitgesteld.

  #179775
  Mitchel
  Bijdrager

  Op SSB. Ultimate na vond ik de E3 behoorlijk teleurstellen. Dat geldt overigens voor de hele E3 dit jaar.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #179785
  Danielle Kwint
  Bijdrager

  Er was al heel veel gelekt, dus er was zeer weinig nieuws, het was inderdaad zeker teleurstellend … nog steeds geen release datum voor mijn Dark Souls Switch ! Dat was de grootste teleurstelling .. allertijden

  maar 20 minuten of meer over Smash, het hield maar niet op, aan de andere kant nu ik er zo over denk, als je van Smash houd, dan was die 20 minuten …. nog steeds lang 🙂

  #179808
  oldman86
  Bijdrager

  Ik heb al van meerdere mensen gehoord dat ze een switch willen kopen door Lets go evee/Lets go Pikachu en super Smash Bros dus de switch gaat zeker goed verkopen en in mijn familie hebben nu al mensen een switch gekocht voor die 2 games

  Grote nintendo fan is elke dag online op de nintendo switch
  Online gamen? Vraag me gerust

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.